Preinscripció a través de formulari online

Estem realitzant un sondeig de participació que permeti ajustar la proposta de Campus Explora a la demanda de les famílies. Per aquest motiu s’ha creat un formulari de preinscripció per preveure quantes famílies estan disposades a inscriure els seus fills/es, malgrat i les mesures de prevenció i seguretat que s’hauran d’aplicar enguany.

Aquesta reserva de plaça o pre-inscripció, no comporta l’abonament de cap import fins que la DG de Joventut i el Departament de Salut no validi els protocols específics de cada activitat que caldrà seguir al Casal i Campus municipal aquest estiu.

Ampliar informació

Campus Explora Sort, és el nom que reben les colònies dutes a terme durant el mes de juliol i agost aquí, al municipi de Sort.

Al llarg d’aquests dos mesos es practiquen una gran varietat d’activitats d’oci i esports col·lectius. També es fan sortides a peu, on s’inclouen activitats d’orientació, seguretat a la muntanya, senderisme, btt, piscina, acampada, esports aquàtics…
El nostre objectiu és que els nens i nenes, en el transcurs de les seves vacances d’estiu, gaudeixin d’activitats de lleure i lúdic-esportives mitjançant unes propostes emmarcades en un entorn natural i envoltats d’amics.

MÉS INFORMACIÓ

Pavelló d’Esports Els Til·lers de Sort
Tel. 973 621 457 / 679 505 394
esports@sort.cat

ORGANITZEN

Ajuntament de Sort / Diputació de Lleida / Associació Nereu

Back to top