UNA AULA DE CUINA A DISPOSICIÓ DELS VEÏNS I PROFESSIONALS DE SORT I COMARCA

El 8 de març de 2016 s’ha inaugurat a Sort una nova aula de cuina oberta a tot el Pallars Sobirà. Aquest espai equipat amb una cuina professional completa i una zona de formació ha estat promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental com a projecte propi amb el nom L’aula de cuina: El LEADER gastronòmic amb un ajut del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest espai pedagògic i gastronòmic compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort i l’Escola de Piragüisme, que ha convingut a compartir l’espai que s’ha rehabilitat per tal de millorar la infraestructura i donar suport a aquest projecte.

Amb aquesta aula la comarca disposa d’un equipament com el que ja tenien el Pallars Jussà i l’Alta Ribagorça i on és possible dur a terme activitast formatives, jornades i demostracions, entre altres, dirigits tant al sector professional de restauradors com a altres tipus de públic.

El sector de restauradors ja fa temps que demanava un equipament com aquest, ja que un espai formatiu així serveix per dinamitzar la gastronomia local i també per reactivar les activitats de la Xicoia (l’associació de restauradors del Pallars Sobirà), així com per fomentar l’experimentació culinària.

DESCÀRREGA DOCUMENT SOL·LICITUD ÚS

 • Sol·licitud d’ús aula cuina LEADER Gastronòmic (Word)

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

 1. Podran fer ús de l’Aula de Cuina “El LEADER Gastronòmic” TOTHOM que vulgui oferir formació o promoció relacionada amb la gastronomia i les produccions locals de les nostres comarques (empreses, autònoms, particulars, entitats públiques o privades, etc…) o en segon lloc altres temàtiques d’interès sempre i quan els seus objectius no contradiguin la filosofia del Consorci LEADER Pirineu Occidental com a Grup d’Acció Local a les nostres comarques (Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Val d’Aran), i que l’activitat sol·licitada sigui compatible amb l’equipament de l’espai.
 2. La sol·licitud d’ús de l’Aula s’haurà de presentar per escrit i adreçada a info@leaderpirineuoccidental.cat, o bé presencialment a les oficines del consorci LEADER (c/ Pau Casals, 14, bx, de Tremp) mitjançant aquest model degudament complimentat i signat, i com a mínim 10 dies abans de la data prevista de l’acte sol·licitat. El Consorci podrà demanar l’ampliació de la informació aportada en el cas que ho consideri necessari.
 3. Després de cada sessió caldrà deixar l’aula i la cuina netes, i amb els materials endreçats al seu lloc.
 4. La capacitat màxima de l’Aula és de 24 persones.
 5. En cas de patir alguna incidència amb l’ús dels materials o equipaments de l’Aula, caldrà comunicar-ho immediatament al Consorci LEADER Pirineu Occidental. Els danys derivats dels mals usos aniran a càrrec de l’usuari.
 6. El Consorci i/o l’Ajuntament de Sort revisarà periòdicament l’estat dels materials o equipaments de l’Aula, i es reserva el dret d’anul·lar aquest servei en qualsevol moment, si el resultat de la revisió no és prou satisfactori. Per tant, el mal ús d’un sol usuari pot condicionar el futur ús de la resta d’interessats.
 7. El Consorci i/o l’Ajuntament de Sort pot revocar l’autorització a qualsevol usuari que no sigui respectuós amb aquest espai, els seus equipaments i/o la seva filosofia de servei formatiu i/o de promoció i desenvolupament local.

TARIFES DEL SERVEI

 • En altres casuístiques: preu a convenir
 • Aquests imports es revertiran íntegrament en el manteniment de l’espai que efectuarà periòdicament l’Ajuntament de Sort
 • El preu acordat s’abonarà prèviament
 • Format de pagament: transferència bancària al c/c de l’Ajuntament de Sort
  ES82 0182 5938 9302 0181 6247
 • Indiqueu al concepte “Aula de cuina + el nom de l’entitat sol·licitant”

Back to top
Ves al contingut
Aneu a la barra d'eines