Nou servei de bibliopiscina

La piscina municipal de Sort ja compta amb el nou servei de bibliopiscina, una iniciativa de la Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Sort amb el suport tècnic de la Biblioteca Pública de Sort.

El nou servei de bibliopiscina té per objectiu associar la lectura amb el temps de lleure, creant nous lectors i lectores en un entorn lúdic i refrescant i fomentant aquest hàbit cultural i d’oci entre grans i petits.

Tothom qui faci ús d’aquest servei, totalment gratuït i a l’abast de tots els usuaris de la piscina, podrà gaudir d’una selecció de llibres il·lustrats i revistes infantils, premsa diària i revistes d’actualitat, esports, viatges, cuina… Aquest fons s’anirà reforçant i ampliant durant l’estiu, de manera que cada cop que vagis a la piscina hi haurà alguna cosa nova per llegir!

La normativa del servei és ben senzilla: només cal tractar els llibres i revistes amb cura i tornar-los al buc o prestatge un cop els hagis llegit! Això sí, no hi ha servei de préstec domiciliari: és a dir, no te’ls pots emportar a casa!

Amb aquest nou servei es posa de relleu la voluntat de l’Ajuntament de Sort de fomentar la cultura i l’hàbit de la lectura entre els nostres veïns i visitants i es millora l’oferta de serveis disponibles a la piscina municipal de Sort, que fins a l’11 de setembre obre cada dia, de dilluns a diumenge, de 2/4 d’11 del matí a 8 de la tarda (10.30 – 20.00h); trobareu detalls de les condicions d’ús i tarifes d’accés a la nostra pàgina web.

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content