Sabionetta

SABIONETTAfemap_sabionetta_mailchimp
L’Edat d’Or a Polònia
Dissabte, 10 d’agost, a les 10 de la nit
Lloc: Era de Bringué (Bernui)

Preu: 16 € en taquilla,
12 € en venda anticipada

Preu reduït (consulteu col·lectius):
12 € en taquilla, 10 € en venda anticipada
Entrades a la venda
a l’Oficina Comarcal de Turisme

i a la pàgina web femap.cat

Creat l’any 2004 per intèrprets formats a l’Acadèmia Musical de Kracòvia i la Universitat i l’Institut Musicològic de Varsòvia, l’ensemble Sabionetta s’ha convertit en poc temps en una de les formacions poloneses més prestigioses en l’àmbit de la interpretació de música medieval i renaixentista amb instruments d’època. Els membres de Sabionetta han actuat als principals festivals de música antiga de Polònia i han participat com a docents en nombrosos seminaris i cursos de formació contribuint així a la difusió de la música antiga polonesa.

L’ensemble Sabionetta presentarà un programa amb música dels segles XVI i XVII. Músiques d’autors desconeguts de l’anomenada edat d’or polonesa, obres de compositors del país com Cyprian Bazylik, i obres de compositors com Diomedes Cato o Asprilio Pacelli, els quals varen treballar durant un temps al país de l’Europa Central.

Més informació: www.sabionetta.pl

Intèrprets
Ewelina Siedlecka-Kosińska, soprano · Marcin Liweń, contratenor · Miłoz Kondraciuk, baix · Agnieszka Obst-Chwała, violí · Magdalena Tejchma, flauta · Tadeusz Czechak, llaüt · Piotr Zalewski, viola de gamba · Paweł Zalewski, viola de gamba · Wojciech Lubertowicz, percussió · Maciej Chwała, arpa

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top