Residu, on vas?

residuo_on_vas

Com ja es sabut per tots al Pallars Sobirà canviem el model de recollida selectiva dels residus, afegint a les separacions actuals de vidre, envasos lleugers, paper i cartró, la recollida selectiva de la fracció orgànica (restes de menjar).

Per si algú té dubtes a l’hora de saber on va algun residu en concret es pot consultar la web Residu, on vas?

Podem introduir el nom del residu, o bé llistar el que ha d’anar a cada contenidor.

També hi ha l’aplicació pel mòbil:

residuo_on_vas

Telèfon d’atenció a la ciutadania: 609 028 572
+info recicla.pallarssobira.cat

2 Comentaris

 • Bon dia,

  Com a propietari de una vivenda a Sort, que habitem de una manera irregular i per períodes relativament curts, he quedat bocabadat davant del nou sistema de recollida porta a porta.
  Es veu ben bé que no es te amb compte el caire turístic de Sort ni de la comarca, a on en determinats moments i pot haver casi tants habitats permanents con transitoris.
  Particularment, i amb estades de dos / tres dies, com puc organitzar les meves deixalles i que coincideixin amb el dia adequat i l’hora adequada?
  Es obvi que la única manera es portant les deixalles, ja classificades, a la deixalleria es a dir fer de transportista i fer servir el cotxe.
  I les persones que venen de excursions? On tiren la brossa? On estan els contenidors ?
  Si a algú que ve de la muntanya vol llençar la brossa i resulta que no sap a on, lo mes probable es que la propera vegada la deixi a la muntanya o la llenci al riu.
  A tot arreu proliferen els contenidors soterrats i de superfície i es realment increïble que una obra tan costosa s’elimini tan de pressa. (Els problemes tècnics del contenidors soterrats tenen que esser resolts per enginyers i sembla que els centenars que hi han per tot Catalunya funcionen prou be.)
  En resum una mesura que trobo absolutament desencertada i a la que auguro un molt curt futur.

  Agraeixo la paciència en llegir aquest escrit i que consti que estimo Sort com el primer i mai ni jo ni la meva família hem tirat un trist paper a terra ni hem deixat la brossa fora dels lloc senyalitzats. Les nostres motxilles estan molt acostumades a portar les bosses de deixalles. Gracies a Deu tenim cotxe i no tenim problema en portar les deixalles a la deixalleria, pro dubto honestament que hi hagin molta gent forana que ho vagi a fer. Preveig escombraries a totes les voreres i preferiria equivocar-me.

  Una cordial salutació

  Lluis Pujal

  Barcelona 28 de Març del 2015

 • Us eu lluït amb el sistema porta a porta, fa fastic passejar pel carrer, ara que us eu fotut un milio d’euros a la butxaca ja podeu tornar a ficar els containers i no tocar tant els collons amb akesya pantomima… Q sembleu rucs coi…

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content