Residu, on vas?

residuo_on_vas

Com ja es sabut per tots al Pallars Sobirà canviem el model de recollida selectiva dels residus, afegint a les separacions actuals de vidre, envasos lleugers, paper i cartró, la recollida selectiva de la fracció orgànica (restes de menjar).

Per si algú té dubtes a l’hora de saber on va algun residu en concret es pot consultar la web Residu, on vas?

Podem introduir el nom del residu, o bé llistar el que ha d’anar a cada contenidor.

També hi ha l’aplicació pel mòbil:

residuo_on_vas

Telèfon d’atenció a la ciutadania: 609 028 572
+info recicla.pallarssobira.cat

2 Comentaris

 • Bon dia,

  Com a propietari de una vivenda a Sort, que habitem de una manera irregular i per períodes relativament curts, he quedat bocabadat davant del nou sistema de recollida porta a porta.
  Es veu ben bé que no es te amb compte el caire turístic de Sort ni de la comarca, a on en determinats moments i pot haver casi tants habitats permanents con transitoris.
  Particularment, i amb estades de dos / tres dies, com puc organitzar les meves deixalles i que coincideixin amb el dia adequat i l’hora adequada?
  Es obvi que la única manera es portant les deixalles, ja classificades, a la deixalleria es a dir fer de transportista i fer servir el cotxe.
  I les persones que venen de excursions? On tiren la brossa? On estan els contenidors ?
  Si a algú que ve de la muntanya vol llençar la brossa i resulta que no sap a on, lo mes probable es que la propera vegada la deixi a la muntanya o la llenci al riu.
  A tot arreu proliferen els contenidors soterrats i de superfície i es realment increïble que una obra tan costosa s’elimini tan de pressa. (Els problemes tècnics del contenidors soterrats tenen que esser resolts per enginyers i sembla que els centenars que hi han per tot Catalunya funcionen prou be.)
  En resum una mesura que trobo absolutament desencertada i a la que auguro un molt curt futur.

  Agraeixo la paciència en llegir aquest escrit i que consti que estimo Sort com el primer i mai ni jo ni la meva família hem tirat un trist paper a terra ni hem deixat la brossa fora dels lloc senyalitzats. Les nostres motxilles estan molt acostumades a portar les bosses de deixalles. Gracies a Deu tenim cotxe i no tenim problema en portar les deixalles a la deixalleria, pro dubto honestament que hi hagin molta gent forana que ho vagi a fer. Preveig escombraries a totes les voreres i preferiria equivocar-me.

  Una cordial salutació

  Lluis Pujal

  Barcelona 28 de Març del 2015

 • Us eu lluït amb el sistema porta a porta, fa fastic passejar pel carrer, ara que us eu fotut un milio d’euros a la butxaca ja podeu tornar a ficar els containers i no tocar tant els collons amb akesya pantomima… Q sembleu rucs coi…

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content