Reforma i millora del Parc del Riuet

portada del projecte del parc del riuet, inclou fotografia amb panoràmica del parc

En compliment del compromís adquirit en sessió plenària de l’Ajuntament de Sort us convidem a descarregar i llegir el document de presentació i resum del projecte executiu de reforma i millora del Parc del Riuet de Sort.

Aquest document detalla els àmbits d’actuació i remodelació del Parc, tot aclarint la previsió d’ubicació d’àmbits com el de jocs infantils, d’esports o de pícnic i estada, i els elements claus de la proposta com ara el replantejament de la vegetació arran de la renovació del concepte de parc dins del poble, la millora de l’accessibilitat, la renovació dels espais i dels serveis o la millora de la pavimentació dels carrers adjacents, aspectes que en el seu conjunt suposen una important millora a nivell socio-cultural.

Confiem que la documentació gràfica aportada i els aclariments tècnics respecte a la vegetació i el paisatgisme ajudaran a esvair els dubtes plantejats; en qualsevol cas podeu deixar-nos les vostres aportacions i comentaris en aquesta mateixa pàgina o bé a la bústia ajuntament@sort.cat.

El projecte té un pressupost total de 507.645,75€ (IVA inclòs) dels quals 250.000 provenen d’un ajut PUOSC, 232.363,46€ provenen d’un ajut del Pla territorial de Foment del Turisme (Dpt. d’Empresa i Coneixement. DG de Turisme) i 25.282,29€ de fons propis de l’Ajuntament.

Us agraïm la vostra paciència i us demanem disculpes pels desajustos que es puguin generar durant l’execució del projecte.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content