Prevenció del càncer de mama

PREVENCIÓ I DETECCIÓ PRECOÇ DEL CÀNCER DE MAMA
Programa de Proximitat AECC al Pallars Sobirà
A càrrec de Margaret Bertran, coordinadora de l’Oficina
Tècnica de Cribatge de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran
Dilluns 3 de juny, de 7 a 8 de la tarda
A l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà (www)

L’Associació Catalunya contra el Càncer (AECC) Lleida, en el marc del programa Proximitat AECC al Pallars Sobirà, ha organitzat un seguit d’activitats a la nostra comarca per al primer semestre del 2013 sota el títol Taula d’intercanvi per a la prevenció i d’informació sobre el càncer.

Es tracta d’una sèrie de trobades per parlar de diferents qüestions al voltant del càncer. L’assistència és gratuïta i va dirigida a malalts, familiars, cuidadors i persones interessades en general.

En aquesta quarta activitat, Prevenció i detecció precoç del càncer de mama, tindrà lloc una xerrada informativa sobre la prevenció del càncer de mama mitjançant el Programa de detecció precoç del càncer de mama del Servei Català de la Salut – Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran -, on podrem compartir alguns aspectes importants d’aquest programa. És gratuïta i oberta a tothom.

La xerrada anirà a càrrec de la senyora Margaret Bertran, coordinadora de l’Oficina Tècnica de Cribatge de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran.

Organitza: AECC Catalunya Contra el Càncer Lleida
Amb el suport de: Consell Comarcal del Pallars Sobirà · Centre d’Atenció Primària de Sort · Hospital Comarcal del Pallars · CatSalut (Programa de detecció precoç del càncer de mama) · Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) Pallars Sobirà · Ajuntament de Sort

AECC-Catalunya-Contra-el-Càncer

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top