Presentació del Vi Bord 2011

Invitació del Celler Batlliu de Sort

Benvolguts amics i amigues,

Un any més, i després d’uns mesos de dura feina i il·lusions renovades, el proper 27 de juny sortirà al mercat el nostre vi pirinenc, el Vi Bord 2011, elaborat a partir del raïm de les nostres vinyes de Pinot Noir del Batlliu de Sort, veremat a finals de setembre del 2011. L’elaboració d’aquest vi s’ha dut a terme al nostre celler, situat a la Borda de Cebrià, en dipòsits d’acer inoxidable de 2300 litres, seguint els criteris de producció ecològica. Es tracta d’un vi que busca representar l’essència de la terra on s’ha concebut. Finesa, fruita vermella amb una bona maduració i una acidesa refrescant en són les seves característiques.

El Vi Bord tindrà distribució exclusiva a les comarques de l’Alt Pirineu, és  a dir que només es comercialitzarà al Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Val d’Aran, Alta Ribagorça, Alt Urgell i Cerdanya. Volem que sigui un vi pirinenc i dels pirinencs.

L’etiqueta de l’ampolla del vi Bord anirà canviant cada any amb la col·laboració d’artistes locals que ens aniran donant la seva visió de l’Univers Bord. Aquest any, el disseny és obra de Pere Bàscones i Pere Camps. Un vi nou cada any, amb una imatge renovada.

Ens agradaria molt poder compartir amb vosaltres un tast d’aquest Vi Bord 2011. És per això que volem convidar-vos a fer-ho aquest proper dimecres 27 de juny al nostre Celler situat a la Borda de Cebrià, entre les 17 h. i les 19 h.

Estarem encantats de saludar-vos personalment i explicar-vos les característiques dels nostres vins.

Salutacions,

Signat: Rabasa, Ramon, Guillem i Aleix 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top