Presentació del programa “FutbolNet” del FC Barcelona

Sort acull el programa “FutbolNet” de la Fundació FC Barcelona

futbolnet logoEl proper dijous 16 d’abril, a 2/4 d’1 del migdia, tindrà lloc a les instal·lacions de l’Escola de Piragüisme de Sort la presentació del projecte FutbolNet que impulsa la Fundació FC Barcelona en col·laboració amb la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort.

L’acte comptarà amb la presència de representants de les quatre institucions implicades en el projecte: la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, l’Ajuntament de Sort i la Fundació FC Barcelona.

FutbolNet és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d’intervenció social nova a Catalunya amb la qual es pretén reeducar a través de l’esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació i el gènere, entre d’altres.

Aquesta eina es fonamenta en el diàleg, fomentant les relacions de respecte entre jugadors i jugadores, la confiança en si mateixos i el sentit de la responsabilitat.

Els beneficiaris del projecte són grups d’infants i joves d’entre 10 i 16 anys, seleccionats per les entitats del territori que col·laboren en la implementació d’aquest programa.

+info Fundació FC Barcelona

ACTUALITZAT – Consulteu la nota de premsa d’aquesta activitat

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top