Presentació del llibre “Converses amb la Violant”

portada-conversesPresentació del llibre Converses amb la Violant
3r volum de la trilogia Viatge a l’Harmonia
a càrrec d’Eva González Colomer, autora

Dissabte 26 de novembre, a la 1 del migdia
al Casal de Gent Gran de Sort
c/ Carles Pol i Aleu, 8
Activitat gratuïta i oberta a tothom!

Inclosa en el programa d’activitats en commemoració del
25 de Novembre,
Dia Internacional contra la Violència Masclista

Eva González Colomer

Eva González Colomer va néixer l’any 1952 a Sant Feliu de Guíxols, localitat on viu en l’actualitat, tot i que ha viscut molts anys a Girona. Treballa en el camp de la naturopatia o teràpies naturals des de fa prop d’una quarentena d’anys. Es va endinsar en el món de les teràpies naturals als 25 anys, de manera inesperada i per casualitats de la vida. Està formada també en medicina xinesa i acupuntura, entre altres teràpies alternatives. En l’actualitat atén a pacients en diferents consultes: la seu la té a Girona, té una altra consulta al País Basc, una altra a Lleida i una altra a Navarra.

foto_eva_bn_cropL’Eva també és docent i imparteix nombrosos cursos per a formar terapeutes professionals, tocant algunes especialitats com la psicologia, la iridologia, la medicina natural, la fitoterapia, etc. De fet és creadora d’una escola que es diu Uluru Australian Academy, en al·lusió al primer llibre de la seva trilogia Un viatge a l’Harmonia. L’escola va néixer fa poc, i hi forma gent interessada en la naturopatia i les teràpies naturals. A la vegada també és creadora de l’escola Harmonia Mental, amb la finalitat de fomentar el creixement personal dels humans.

Per altra banda, Eva González és escriptora de vocació. Però tot i fer temps que escriu relats, no en fa gaires que ha començat a publicar llibres. La primera vegada va ser l’any 2006 amb Neu al sol, amb l’editorial Curbet, en un compendi de relats breus de to punyent i molt recomanables. Després, l’any 2010 va venir la primera edició (autoedició que va fer ella) d’Uluru, que és la primera entrega d’una trilogia que ella mateixa ha creat, titulada Un viatge a l’Harmonia; el 2015, va venir el segon llibre de la sèrie, que es diu Refugi, i en l’actualitat ha publicat recentment Converses amb la Violant, el llibre que tanca la trilogia. Tots tres llibres tenen les seves versions en castellà; Conversaciones con Violeta està a punt de sortir publicat.

A més de terapeuta i escriptora, Eva González és una viatgera infatigable que ha voltat per nombrosos països: Brasil, Argentina, l’Índia, Egipte… però és Austràlia el lloc que més l’ha marcada. L’afany de viatjar de l’Eva fa que les seves obres i relats es trobin a cavall dels llibres de viatge i dels manuals de desenvolupament personal. Són llibres que estan inspirats en viatges reals de l’Eva però que no tenen res a veure amb allò que ella hi ha viscut. Amb una prosa directa i fresca, són llibres que pretenen ajudar els lectors des de casa. No són simples manuals d’autoajuda, sinó que tenen molt més que tot això.

+info a la pàgina Facebook de l’autora (enllaç)

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top