Presentació del llibre “Addendum”

ADDENDUM mailchimpViena Edicions, l’Assemblea Territorial
Pallars Sobirà per la Indendència
i el Cercle Català de Negocis
tenen el plaer de convidar-vos a la
conferència al voltant del llibre

ADDENDUM
L’endemà de la independència
d’Albert Pont, president del CCN

L’acte serà presentat pel Sr. Llàtzer Sibís, alcalde de Sort,
i tindrà lloc el dissabte 2 de novembre, a les 12 h,
a la Biblioteca Pública de Sort, Av. Comtes del Pallars, 41

En finalitzar l’acte, l’ANC-Pallars Sobirà
presentarà la campanya
Signa un vot per la independència

Amb la col·laboració de: Ajuntament de Sort · Consell Cultural de les Valls d’Àneu · Consell Comarcal del Pallars Sobirà 

El llibre (+info)
Acords internacionals · Repartiment de béns i deutes · La transmissió de la nacionalitat

Delenda est Hispania va néixer de la voluntat de desacomplexar el sobiranisme català. D’obrir les mentalitats i canviar les actituds. D’imaginar un escenari que fins aleshores semblava una utopia. I des de la seva aparició, el setembre del 2012, moltes coses han canviat per sempre més. Fa tan sols un any no hauríem estat capaços ni de somiar on som ara. I tot això sense trencar ni un sol plat.
Addendum neix amb la necessitat de complementar Delenda est Hispania en qüestions molt concretes que suposaran un enorme repte per als nostres representants polítics durant el procés de transició constitucional de Catalunya a la plena sobirania.
Perquè el procés continua inexorablement. La decisió ja està presa. No hi ha marxa enrere. No tornarem a l’estat anterior. La construcció de les estructures d’Estat no té aturador: hisenda pròpia, diplomàcia, banc central… Cal començar a dissenyar les estratègies per superar els riscos del procés, sent conscients que, mentrestant, l’Estat espanyol actuarà per ofegar, centralitzar i generar una involució en tots els àmbits que estiguin sota el seu control. La bona notícia és que cada vegada seran menys. I que nosaltres ja estem treballant en un escenari que ells ni tan sols han previst.

L’autor · Albert Pont (El Masnou, 1971) albert pont
Vicepresident del Cercle Català de Negocis. Professor de Relacions Internacionals en el Màster de Diplomàcia i Acció Exterior (Diplocat). Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Dret Internacional i en Relacions Internacionals. Executive MBA per la Universitat Ramon Llull. Autor de Delenda est Hispania (Viena Edicions, 2013)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top