Presentació de la Copa del Món d’Estil Lliure

Sort presenta la Copa del Món de Caiac d’Estil Lliure a la Piscina Municipal de Salts de Montjuïc

Piscina_Municipal_de_Montjuïc_-_TorreAquest dijous, 19 de juny, tindrà lloc a les 12.30 h la presentació de la Copa del Món de Caiac d’Estil Lliure a la Piscina Municipal de Salts de Montjuïc.

Es tracta d’un acte organitzat pel Comitè Organitzador de les Copes del Món de Caiac de Sort i Salt amb la col·laboració de l’Oficina de la Candidatura Barcelona-Pirineus 2026 de l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte consistirà en una sèrie de salts duts a terme per palistes de Sort i de Salt que formen part de l’equip nacional espanyol d’estil lliure. Aquests atletes saltaran des d’un dels trampolins amb els seus caiacs. D’aquesta manera tant espectacular es promocionarà aquesta competició i s’oferirà una imatge mai vista a Barcelona.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, ens acompanyaran el president de la Federació Espanyola de Piragüisme, Juan José Román Mangas; el president de la comissió de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, Lluís Rabaneda; els alcaldes de Sort, Llàtzer Sibís, i de Salt, Jaume Torramadé; la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos; i el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras.

Més informació
Pàgina oficial de la Copa del Món de Caiac d’Estil Lliure 2014
http://www.icfkayakfreestyleworldcup3-sort.com/

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top