Presentació de la Copa del Món a la Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida ha acollit la presentació de la Final de la Copa del Món de Caiac d’Estil Lliure, mostrant el seu suport en la celebració d’aquest esdeveniment internacional d’alt nivell.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat la gran importància i repercussió que suposarà l’organització d’aquesta competició per a l’activitat econòmica de tota la comarca, que acollirà 300 atletes d’èlit provinents de 30 països diferents.big_joan_rene_caiac_002_editora_2_6398_1Aquest projecte, en paraules del representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona, ha estat desenvolupat amb una seriositat i rigor destacables. Aquestes declaracions han estat ben rebudes per part de l’Ajuntament de Sort i RocRoi, co-organitzadors de la prova.

L’alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, s’enorgulleix de què Sort torni a ser la capital mundial del piragüisme, de comptar amb la representació d’atletes pallaresos en aquesta Copa del Món, i de l’alta implicació del sector turístic i associatiu del territori.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Sort, Llàtzer Sibís; el representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona; el president de la Federació Catalana de Piragüisme, Joan Ignasi Rosell Urrutia, i el piragüista Saül Craviotto.

Sort, 11 de juny de 2014

Més informació a la pàgina web oficial
Copa del Món de Caiac d’Estil Lliure Sort 2014

La Diputació dóna suport a la Copa del Món de Caiac Freestyle, que reunirà 300 atletes

La Diputació de Lleida donarà suport un any més a la celebració de la Copa del Món de Caiac d’Estil Lliure, que se celebrarà a Sort del 7 al 13 de juliol, i que s’ha presentat aquest dimecres a la sala de premsa de la corporació.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Sort, Llàtzer Sibís; el representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona; el president de la Federació Catalana de Piragüisme, Joan Ignasi Rosell Urrutia, i el piragüista Saül Craviotto.

big_joan_rene_caiac_001_editora_2_6398_0La modalitat d’estil lliure o freestyle consisteix en la realització de maniobres tècniques i acrobàtiques espectaculars durant un temps establert, en una onada d’aigües braves i que són puntuades per un jurat.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que es tracta d’un esdeveniment esportiu amb una gran repercussió econòmica i un important dinamitzador de l’activitat econòmica de tota la comarca.

Aquest campionat comptarà amb els millors palistes a nivell mundial, la qual cosa significa la presència de 300 atletes procedents de 30 països diferents.

El piragüista Saül Craviotto ha agraït a les comarques lleidatanes la seva aposta per l’esport en general i el piragüisme en particular. També ha destacat la importància de proves com aquesta tant a nivell esportiu, com turístic i econòmic.

La Copa del Món ICF d’Estil Lliure és un circuit que es desenvolupa a través de tres municipis: Millau, que acull la competició del 25 al 29 de juny; Salt, que ho fa del 30 del juny al 6 de juliol i Sort, que es converteix en l’amfitriona del campionat del 7 al 13 de juliol, tal i com ha explicat l’alcalde de Sort, Llàtzer Sibís.

El representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona, ha destacat que es tracta d’un projecte esportiu de primer nivell organitzat amb seriositat i rigor, mentre el president de la Federació Catalana de Piragüisme, Joan Ignasi Rosell Urrutia, ha destacat la capacitat dels palistes que competeixen a l’elit de servir com a exemple per als esportistes que comencen.

Les tres proves són independents, però puntuen per a una classificació final absoluta.

Lleida, 11 de juny de 2014

Talls d’àudio

  • Llàtzer Sibís parla de la col·laboració dels municipis i el teixit social de la comarca
  • Josep Ramon Solsona destaca la importància de l’esdeveniment
  • Joan Reñé explica la repercussió econòmica de l’esdeveniment
  • Saül Craviotto en destaca la importància a nivell esportiu, econòmic i turístic
  • Joan Ignasi Rosell destaca l’exemple per als palistes que comencen

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content