Presentació de la Copa del Món 2014 d’Estil Lliure

PRESENTACIÓ DE LA COPA DEL MÓN 2014 D’ESTIL LLIURE AL M. HBLE. SR. ARTUR MAS, PRESIDENT DE LA GENERALITAT

El passat dimarts 25 de febrer l’Ajuntament de Sort, conjuntament amb l’Ajuntament de Salt, vam presentar al M. Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat, la Copa del Món 2014 d’Estil Lliure.

Aquest esdeveniment esportiu consisteix en un circuit a través de tres municipis: Millau, França (del 25 al 29 de juny); Salt, Girona (del 30 de juny al 6 de juliol); i Sort, Lleida (del 7 al 13 de juliol). Cadascuna de les competicions tindrà el seu propi palmarès, és a dir, no es tracta de proves eliminatòries al llarg del circuit, sinó de tres esdeveniments consecutius.

L’organització conjunta entre dues administracions (de Salt i de Sort), permet d’una banda ajustar el calendari fer-lo atractiu per als participants, i de l’altra afavorir tant l’estalvi a l’hora de compartir despeses com les sinergies de treball que sorgeixen d’aquesta col·laboració.

La participació prevista és d’uns 300 palistes provinents dels cinc continents, amb representació de països com Nova Zelanda, Corea del Sud, Canadà, Austràlia, Argentina, França, Espanya o Eslovàquia, entre d’altres.

Amb aquesta competició, l’Ajuntament de Sort continua apostant per la consolidació de Sort, la comarca del Pallars Sobirà i el riu Noguera Pallaresa, com a referents a nivell mundial en competicions de piragüisme d’aigües braves i, en concret, de la modalitat més espectacular d’aquesta disciplina, l’Estil Lliure.

La Copa del Món 2014 d’Estil Lliure forma part d’un ambiciós projecte de llarg recorregut d’aquest Ajuntament, a través del qual cada any està prevista la celebració d’una prova internacional d’alt nivell, on també es contemplen les modalitats d’eslàlom i descens, fins a culminar, el 2019, amb el Campionat del Món d’Estil Lliure.

Properament més informació i calendari de la prova a KayakSort.cat

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Ves al contingut
Aneu a la barra d'eines