Preinscripció Casal municipal i Campus Explora de Sort, per l’estiu 2020

Preinscripcions campus i casal estiu 2020

Davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, des de l’Àrea d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Sort, hem preparat un document per les famílies amb el Pla d’actuació i les mesures preventives generals que caldrà adoptar al Casal municipal i Campus Explora Sort aquest estiu, seguint les recomanacions que ha marcat la Generalitat de Catalunya en quant a l’organització d’activitats de lleure.

Aquest document és orientatiu i genèric ja que tant la DG de Joventut com el Departament de Salut, encara no ha creat ni validat els protocols específics per a poder realitzar les diferents activitats de lleure, tenint en compte que per dur-les a terme caldrà que estem en la Fase 3 de la desescalada.

*IMPORTANT: És necessari llegir el document abans de procedir amb la preinscripció al Casal i Campus!

Preinscripció a través de formulari online

En primer lloc, s’ha vist necessari realitzar un sondeig de participació que permeti ajustar la proposta de Casal municipal i Campus Explora a la demanda de les famílies. Per aquest motiu s’ha creat un formulari de preinscripció per preveure quantes famílies estan disposades a inscriure els seus fills/es, malgrat i les mesures de prevenció i seguretat que s’hauran d’aplicar enguany.

Aquesta reserva de plaça o pre-inscripció, no comporta l’abonament de cap import fins que la DG de Joventut i el Departament de Salut no validi els protocols específics de cada activitat que caldrà seguir al Casal i Campus.

Aplicació i viabilitat al Casal municipal i Campus Explora

Per tal de tirar endavant el Casal d’estiu i Campus Explora necessitem comptar amb la confiança de les famílies i entendre junts la nova situació de risc. De manera que un cop disposem d’aquests protocols de la Generalitat, valorarem la seva aplicació i viabilitat real al Casal municipal i Campus Explora de Sort, tenint en compte que aplicar certes mesures preventives en certes franges d’edat serà molt difícil i complicat, tant pels infants com per l’equip de monitors/es.

Formalització de la inscripció

Us farem arribar tots els detalls de com serà el Casal i Campus municipal en cas que finalment es realitzin, mitjançant el correu electrònic que haureu facilitat a la preinscripció. Després s’obrirà el termini per fer efectiu el pagament de les setmanes, quinzenes o mesos reservats, i haureu d’aportar la documentació que es requereix per tal de formalitzar la inscripció; entenent que qui no faci el pagament en el termini indicat, és que no vol participar-hi.

Gracies per la vostra comprensió! Us mantindrem informats!


Àrea d’Esports i Joventut
– Per qualsevol dubte contactar amb esports@sort.cat o casaxorret@sort.cat
– Més info sobre les activitats de lleure per aquest estiu a: https://covid19.pallarssobira.cat/informat/estiu

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top