Pre-estrena de “Gran Nord”

L’Il·lm. Sr. Llàtzer Sibís Goset, Alcalde de l’Ajuntament de Sort,
es plau a convidar-vos a la

PRE-ESTRENA DE LA SÈRIE GRAN NORD

Que tindrà lloc el diumenge, 6 de maig, a les 18 h, al Cinema-Teatre Els Til·lers de Sort, amb el programa següent:

  • 17.45 h Recepció al cinema-teatre Els Til·lers dels representants dels actors, representants de VERANDA TV i Televisió de Catalunya
  • 18.00 h Parlaments
  • 18.15 h Projecció del capítol 1
  • 19.00 h Fi de la projecció

Podeu reservar a l’Ajuntament de Sort, a turisme@sort.cat o al telèfon 973 620 010

Organitzen: Ajuntament de Sort · Televisió de Catalunya · Veranda.tv · Parc Natural de l’Alt Pirineu · Diputació de Lleida · Institut Català de les Indústries Culturals · Hotel Pessets

La sèrie (pàgina oficial)
L’agent Anna Obach és una jove subinspectora dels Mossos d’Esquadra, amb un brillant expedient i un futur prometedor. L’Anna té un caràcter obstinat que, unit a un acusat sentit de la justícia i del deure professional, fa que sovint tingui problemes amb els seus superiors. Un dia, en el compliment del seu deure, fica la pota i el seu cap la degrada i la destina al Gran Nord, una vall poc coneguda dels Pirineus. Gran Nord és un lloc especial, com ho acostumen a ser, per als habitants de les ciutats, la majoria de poblets d’alta muntanya qualsevol dia feiner, però ben normal per a la gent que hi viu.
El que ja no és tan normal, ni tan sols per a la gent de Gran Nord, son els habitants del petit poble de Nord, on l’Anna arriba per instal·lar-se a l’antiga i abandonada casa familiar. A Nord estan convençuts que tenen una democràcia absoluta, que mai ha reconegut cap altra sobirania que els seus habitants. Nord no té autoritats, ho decideixen tot al Consell, una mena d’assemblea on sempre estan reunits el Manolo, la Rita, el Joan, la Frederica, el Sisquet, la Tanja, l’Ermengol i el Quico. Tenen un Llibre de Privilegis, atorgat per Carlemany, que els fa diferents, originals i lliures. En l’actualitat no està gens clar que cap poder o autoritat els reconegui aquests privilegis, però en el fons tampoc ningú no els hi nega.
L’Anna, una dona de ciutat i amb un gran sentit del deure, una defensora absoluta de la llei, comença una nova vida en aquest poble, on el seu sistema de creences, i fins i tot la seva pròpia carnalitat, es veuran trasbalsats absolutament. Aquella mossa d’esquadra que no volia anar castigada a aquest racó del món descobrirà al Gran Nord el seu lloc al món i, en certa manera, viurà una mena d’experiència iniciàtica.
Amb l’Anna i el Pep, el seu company de patrulla, descobrirem els personatges i la vida en aquest indret tan singular on la vida quotidiana pot ser sorprenent, imprevisible i, fins i tot, divertida.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/75brqTXei98″]

[youtube_sc url=”http://youtu.be/9dzbSRzxO84″]

[youtube_sc url=”http://youtu.be/CwXwlpF6av0″]

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content