OncoCursa Pallars

ONCOCURSA PALLARS mailchimp2a OncoCursa Pallars

Dissabte 13 de setembre, a les 18 h.
Preu inscripció: 7 €
Obert el termini d’inscripció on-line (cliqueu aquí)
+info www.tremp.cat/oncolligapallars

Qui som Oncolliga Pallars?

Oncolliga Pallars som la delegació a Tremp de l’Oncolliga contra el Càncer de les Comarques de Lleida. Som persones afectades per la malaltia del càncer i és la primera associació d’aquestes característiques al Pallars, on desenvolupem projectes des de fa 3 anys.

Enguany hem programat la 2a cursa que, amb el nom OncoCursa Pallars, tindrà lloc el dia 13 de setembre a les 6 de la tarda a Tremp i compta la implicació de les institucions comarcals del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, així com la Diputació de Lleida i Creu Roja, que hi destinarà un punt d’assistència i ambulància.

La finalitat d’aquesta activitat és recaptar fons destinats a l’adquisició d’una màquina de cribatge per la detecció precoç del càncer de colon, model Pentax Medical EPK-i5000, valorada en 30.000,00 €+IVA que s’instal·laria a l’Hospital Comarcal del Pallars.

Les inscripcions estan obertes via Internet, a www.tremp.cat/oncolligapallars, el preu de la inscripció és de 7 € i comptaran amb una gorra d’obsequi.

DSC00937A partir del 6 de setembre vinent, davant l’Epicentre de Tremp, es col·locarà una carpa perquè les persones que ho vulguin s’hi puguin inscriure directament, així com també el mateix dia de la Cursa, que tindrà la sortida davant del mural d’Oncolliga, al sols del Passeig.

Hi poden participar tot tipus de gent, homes, dones, nens, nenes, padrins, padrines i mascotes, la qüestió és col·laborar i passar-ho bé. En finalitzar la cursa es repartiran premis i obsequis dels establiments de la zona, hi haurà un berenar popular i el grup local Country Tremp organitzarà una sessió de ball country.

Ens agradaria molt comptar amb tots els veïns del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, atès que la màquina anirà destinada a l’Hospital Comarcal del Pallars.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top