Novetats Agost 2011 de la Biblioteca Pública

L’agost comença a la Biblioteca Pública de Sort amb un lot de 23 novetats, que es desglossen de la següent manera: 3 ítems a la secció de coneixements, 11 ítems a la secció infantil i juvenil, 5 ítems a la secció de narrativa, còmic i poesia, 3 ítems a la secció de cinema en format DVD i 1 ítem a la col·lecció local; recordeu que podeu consultar ressenyes completes d’aquestes novetats a la pàgina web de la Biblioteca Pública de Sort, d’actualització diària. Com és habitual, recordem que aquesta oferta cultural gratuïta és fruit de l’esforç conjunt de l’Ajuntament de Sort i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Lleida i l’Obra Social “la Caixa”.

Entre altres títols destacats d’aquest lot de novetats, podeu emportar-vos en préstec el llibre Crònica d’un país, del catedràtic en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra Josep M. Casasús, que en data recent es va presentar a la Biblioteca [+info]. La secció infantil és aquest mes la més destacada del lot de novetats, amb noves incorporacions a les seccions d’imaginació, coneixement i cinema, amb un títol destacat com és ara Ponyo en el acantilado, del director japonès Hayao Miyazaki.

A la secció de narrativa destacarem Mar de fuego, de Chufo Lloréns, i entre les novetats de cinema el DVD The Queen (La Reina, del director britànic Stephen Frears i amb Helen Mirren en el paper amb què va aconseguir l’Oscar a la Millor Actriu.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que podeu disposar de la darrera obra de Núria Garcia Quera, A dalt de la duna roja, que presentarem el dissabte 13 d’agost, a les 7 de la tarda; properament us farem arribar més informació al respecte.

Podeu consultar tots aquests títols i molts més al nou butlletí de novetats, tot recordant-vos que clicant als enllaços +info de cadascuna de les referències accedireu a la ressenya completa del llibre o pel·lícula, amb continguts addicionals com enllaços que us portaran a la web de l’editor, des d’on podreu descarregar continguts o compartir-los a les xarxes socials. Amb aquestes, la pàgina web de la Biblioteca Pública recull ja més de 2.600 ressenyes de llibres i vídeos, amb actualització pràcticament diària. Al seu torn, la Biblioteca Pública us ofereix també el recull de premsa en línia SORT ACTUAL, amb un arxiu que ja arriba a les 3.700 notícies.

I també com sempre, ens posem a la vostra disposició per atendre les consultes i suggerències que ens vulgueu fer arribar a la nostra bústia de correu-e. Recordeu que el nostre horari d’obertura és de dilluns a divendres de 5 a 9 de la tarda, i també els dimarts de 10 del matí a 2 del migdia, i que si ens visiteu podeu gaudir, entre d’altres serveis, de mitja dotzena de títols de premsa diària, gairebé un centenar de revistes (cada dia quiosc virtual a la pàgina web amb les novetats), connexió wi-fi gratuïta, accès a un fons bibliogràfic amb més de 10.500 referències, petició de fons a d’altres biblioteques amb el servei de préstec interbibliotecari i un llarg etcètera. Us hi esperem!

Guia de Lectura – Novetats Agost 2011


0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top