NOVES SENSACIONS CULINÀRIES I ENOLÒGIQUES A LA 5a EDICIÓ DE LA GRAN FESTA DELS BANUTS I LA 2a FESTA DE LES NOVES ANYADES DELS VINS DEL PIRINEU

Sort, 1 de febrer del 2024 – Sort es prepara per a un esdeveniment culinari i vinícola sense precedents aquest proper diumenge, 4 de febrer. Amb l’esperit de la 5a Edició de la Gran Festa dels Banuts i la 2a Festa de les Noves Anyades dels Vins del Pirineu.

Aquesta jornada promet un banquet per als sentits, on es podrà gaudir d’un dinar popular a base de carn de caça elaborat per cuiners de l’Associació Xicoia i APAT, tot animat amb música en directe.

El conegut xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana, serà l’homenatjat amb el reconeixement “Banut de l’Any”.

Quatre cellers del Pirineu, entre ells Batlliu de Sort, Cota 730, Miquel Roca i Terrer del Pallars,  presentaran les seves últimes creacions en la 2a Mostra de les Noves Anyades dels Vins del Pirineu. Aquesta oportunitat ofereix als amants del vi l’ocasió de degustar els vins de les noves anyades que sortiran al mercat.

L’Associació Gastronòmica la Xicoia, l’Ajuntament de Sort i l’Ajuntament de Tremp I l’Escola d’Hoteleria del Pallars coorganitzen aquesta festa, amb el suport de Vedat Pirineus, Carnicaza, l’IDAPA i i ÀPAT. Aquest esdeveniment és subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

No us perdeu aquesta oportunitat única d’immersió en la riquesa culinària i enològica dels Pirineus. Els tiquets per al dinar popular estan disponibles a l’aplicació de pagaments de l’Ajuntament de Sort. Reserveu la vostra plaça i prepareu-vos per a una experiència gastronòmica inoblidable.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content