I’INS HUG ROGER III DE SORT, OFERIRÀ PEL PROPER CURS 2017-2018 DOS NOUS CICLES FORMATIUS ORIENTATS A L’ÀMBIT TURÍSTIC I MEDIAMBIENTAL.

El proper curs Sort oferirà dos nous cicles, un Cicle Formatiu de Grau Mitjà orientat a la formació en Activitats Comercials en l’àmbit Turístic  i un altre de Grau Superior orientat a la formació Guia, informació i assistències turístiques en l’àmbit mediambiental.

Tots dos cicles son el fruit d’un treball de planificació estratègica i de col·laboració entre l’Institut, les administracions  (Departament d’Educació, Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Delegació del Pirineu  i Ajuntament de Sort) i el teixit empresarial del territori.

L’objectiu és oferir una formació que a més d’orientar-se a les necessitats del sector turístic doni resposta a les demandes locals del territori i aprofiti les oportunitats existents. En el cas del CFGS, es tracta d’una oferta única a tota la província de Lleida i té un important lligam amb l’oferta turística natural que pot oferir Sort i comarca, relacionada amb el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Aquest dos nous cicles juntament amb els dos existents (i que es continuaran donant: El Gra Mig de Conducció d’Activitats fisicoesportives en el Medi Natural y el Grau Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives), fa que l’oferta formativa es complementi i s’orienti d’una manera molt especialitzada al turisme i el guiatge tant a nivell cultural, de patrimoni com esportiu.

Aquests dos nous cicles s’inicien a un Institut que va celebrar l’any passat els seus 30 anys, reforçant així el seu paper a nivell comarcal.  I és que des del Pallars Sobirà,  Sort pot esdevenir un centre formatiu de referència al Pirineu en l’àmbit turístic esportiu i del turisme relacionat amb el medi ambient. Està previst que en properes dates el delegat d’Ensenyament de Lleida vingui a presentar aquest dos cicles al territori.

El període d’inscripció pels Cicles de Grau Mig serà entre el 16 i 24 de maig i pels Graus Superiors entre el 25 i 31 de maig.

Per més informació contacteu amb la directora Rosa Ramoneda. Tel 973 620888

Back to top