Mostremp sobre rodes

mostremp_mini3r Mostremp sobre rodes
Projecció de curtmetratges a Sort

Dissabte 26 de juliol a les 19.30 h
Cinema-Teatre Els Til·lers
Activitat gratuïta i per tots els públics

Títols projectats

L’estratègia de Madame Bretó (12′)
Un curt de Zoraida Roselló

Premi del Públic 2013
Lola Bretó, una dona que viu en una masia allunyada de les noves tecnologies, segueix al peu de la lletra, sense saber-ho, les lliçons virtuals del Doctor Machuca sobre la teoria de l’estratègia.

233826a67be66a810b23a263230da62e_L

Terranostra (75′)
Un documental de Manel Beneria
Un retrat de la vida tradicional del Pirineu ribagorçà amb el seguiment d’una dotzena de personatges (pastors, pagesos, joves) al llarg del cicle d’un any. Són personatges que parlen de la duresa i la saviesa del passat, de la importància de la naturalesa i de l’amenaça de la crisi econòmica i ambiental. La roda del temps és imparable, i enmig d’un món en transformació, tenen la necessitat de conèixer d’on vénen per saber on van.

1402569552354

Qui som?

L’Associació Mostremp Amics del Cinema de Tremp neix el 2011 amb la voluntat de crear un festival de cinema. Es tracta d’una Associació sense ànim de lucre formada per gent del Pallars que estimen el cinema i que estem lligats d’una forma o altra a projectes culturals. Com a conseqüència de la feina feta, el 2012 neix Mostremp, una mostra de cinema rural pensada per la gent del Pallars però també per obrir les nostres comarques al món.
En el marc del projecte Mostremp sobre rodes s’organitzen sessions de cinema en diversos pobles del Pallars durant les nits d’estiu del mes d’agost amb l’objectiu d’apropar el cinema rural als seus habitants i animar-los a participar als actes de Mostremp, II Mostra de Cinema Rural al Pallars, a Tremp del 23 al 25 d’agost.
+info www.mostremp.cat

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top