La Motorada arriba a Sort!

DONEM LA VOLTA AL PAÍS
Volta a Catalunya en moto
per la independència
Vine a fer 1000 km en 3 dies!

Dissabte vinent, 29 d’abril, a 1/4 d’1 del migdia (12.15h) es preveu l’arribada a Sort de La Motorada – Volta a Catalunya en moto per la independència, amb sortida cap a la Pobla de Segur al voltant de 3/4 d’1 del migdia (12.45h)

Per aquest motiu l’Av. Comtes del Pallars romandrà tancada al trànsit de vehicles dissabte 29 d’abril de 12 a 1 del migdia per tal d’acollir aquest esdeveniment i amb el prec que disculpeu les molèsties que aquesta circumstància us pugui ocasionar.

Què és la Motorada?

La Volta a Catalunya en moto és un acte únic per reivindicar la independència. La proposta inclou un recorregut al llarg de Catalunya de 1000 km en 3 etapes (29 abril-1 maig), amb la voluntat que sigui el màxim d’inclusiu i accessible per la major part de la població del territori.

A cada població es llegirà un manifest reivindicatiu en favor de la llibertat de Catalunya i al mateix temps se celebrarà un acte de lliurament a les autoritats locals de la MotoEstelada, signada pel Molt Honorable President de la Generalitat i els 72 diputats independentistes del Parlament de Catalunya.

La Motorada és un grup de persones que estima, usa o sent passió per la moto i que té consciència de formar part d’un col·lectiu propi amb necessitats específiques en relació al mercat, la seguretat, les infraestructures i la mobilitat. I, a més a més, amb consciència nacional i d’Estat, motiu pel qual es manifesta obertament a favor que Catalunya exerceixi el seu dreta a autogovernar-se i a gestionar els seus recursos.

+info www.motorada.cat

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top