La doble vida

Teatre Tarambanes de Sort presenta
al Cinema-Teatre de Sort

LA DOBLE VIDA

Una obra de Ray Cooney

Representacions

Dissabte 17 de març a les 22.00h
Diumenge 18 de març a les 18.00h
Dissabte 24 de març a les 22.00h
Diumenge 25 de març a les 18.00h
Divendres 20 d’abril a les 22.00h a la Lira (Tremp)

Entrades anticipades – Preu: 5  €

Els dimarts 6, 13 i 20 de març
a l’espai del mercat setmanal de Sort
També del 6 al 23 de març a Casa Xorret de 19.00h a 20.00h
I també reserves al telèfon 658 183 384

Sinopsi

El John Smith, casat amb l’Antonella i amb una filla adolescent seria un home corrent si no fos perquè… també està casat amb una altra dona amb la qual també té un fill a un altre barri de la ciutat.
Durant divuit anys, el John ha aconseguit mantenir el secret fent quilòmetres amunt i avall amb el seu taxi. El què el John no podia preveure és que els seus fills es farien amics per Internet i ara han decidit trobar-se en persona. El John haurà de fer mans i mànigues per evitar que les seves famílies acabin descobrint la seva doble vida. Se’n sortirà?

La doble vida

Una de les màximes que em recordo a mi mateix i em proposo complir cada matí quan em llevo és riure almenys tres cops al dia. Ser un bon professional, un bon amic, un bon company de feina, una bona parella sentimental, bon amant, responsable, i altres etcèteres, és possible si ho barregem amb aquests respirs d’alegria cada jornada.
És per això que quan em van proposar adaptar aquesta comèdia, vaig dir que sí de seguida. Em diverteix, em fa feliç i em manté viu dins el tràfec diari.
Això mateix és el que vull provocar entre el públic amb aquesta mirada a la histèria d’un personatge que té problemes perquè, a falta d’una vida, en viu dues. Les peripècies que ell haurà de passar al costat del seu amic/llogater per tal de controlar aquests dos mons, aquestes dues famílies, que a poc a poc entraran en contacte i li aniran caient a sobre, són infinites. Arran de l’abisme i amb un ritme trepidant, podrem divertir-nos amb la infinitat d’excuses i estratègies que farà servir el nostre protagonista.
Riuem una estona de la seva histèria. Riem una estona dels seus nervis a flor de pell. Riem una estona d’aquesta comèdia. Riem una estona, o més d’una, de la comèdia de la nostra vida.
Àngel Llàcer

Organitza: Tarambanes – Companyia de Teatre de Sort
Col·laboren: Ajuntament de Sort · Consell Comarcal del Pallars Sobirà · Fusteria Escolà · Mobles Lamora · PhotoandGraphic · Les Orenetes

 

 

2 Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top