Invoquem la Sort

ban invoca
afectacions viàries (cliqueu per ampliar la imatge)
INVOQUEM LA SORT distribució espais
Plànol de distribució d’espais (cliqueu per ampliar)
INVOQUEM LA SORT aparcament autobusos
Aparcament d’autobusos (cliqueu per ampliar)
INVOQUEM LA SORT aparcament turismes
Aparcaments de turismes (cliqueu per ampliar)

Aquest dissabte 16 de novembre l’administració de loteria La Bruixa d’Or invocarà la sort amb la participació de 3.000 persones vestides de bruixa, en el marc d’una iniciativa oficial per aconseguir un rècord mundial Guinness.

Aquest esdeveniment suposarà una afectació viària important, que veureu reflexada a la planimetria que podeu consultar en aquesta pàgina: la carretera C-13  restarà tallada en la seva totalitat en els trams de travessia urbana (Av. Comtes del Pallars i Av. Generalitat) i a tal efecte s’ha previst una ruta de circulació alternativa per l’Av. Verge de Montserrat i el carrer Dr. Carles Pol i Aleu, en aquest últim es circularà excepcionalment per ambdues direccions.

Aquesta afectació viària comprèn des del divendres 15 fins al diumenge 17, període previst per al muntatge i desmuntatge de carpes, valles, etcètera, per la qual cosa demanem el suport i la comprensió de tots els veïns afectats, que en la mesura de les seves possibilitats no han d’estacionar els vehicles al carrer i han de comptar amb la previsió d’aparcar-los en altres indrets del poble: pàrquing de la zona de l’Arxiu Comarcal, c/ Sant Ot, c/ Joaquim Sostres, etcètera.

Es tracta d’una activitat oberta al públic en general, tant a aquells que es desplaçaran af75e9e119a3efb6adcab7f2fe75b773f Sort per participar en l’intent oficial d’aconseguir un rècord mundial Guinness com a tots els veïns i veïnes del municipi i la comarca del Pallars Sobirà, als que animem a participar en aquest esdeveniment històric (com inscriure-us a l’intent oficial), així com al concurs de difusió de fotografies via Instagram (més informació).

Així mateix, l’esdeveniment es complementarà amb activitats i actuacions de cultura popular catalana obertes a tots els públics d’acord amb el següent detall (descàrrega programa activitats):

De 10.00 a 16.00 h · Av. Comtes del Pallars,
davant la Llibreria Solé

Podreu munyir la vaca de Llet Nostra

A partir de les 11.00 h · Av. Generalitat (zona peatonal)
Actuacions de la Colla Castellera Tirallongues de Manresa

A partir de les 11.00 h · Av. Generalitat (zona peatonal)
Actuacions de la Colla del Bestiari de Valls, amb la Mulassa i l’Ós de Valls

A partir de les 11.30 h · Av. Generalitat (zona peatonal)
Actuacions d’Els Gegants de Cardona

De 12.00 a 13.30 h · Davant La Bruixa d’Or 
Rècord Guinness d’Or: 3.000 persones vestides de Bruixa!

De 13.30 a 14.30 h · Av. Comtes del Pallars, davant la Llibreria Solé
Ballada de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista de Sort

A partir de les 11.00 del matí hi haurà un tast desgustació per 6 € que inclourà caldo Aneto, una beguda i plats el·laborats amb ingredients ecològics

I a més, a partir de les 11 del matí i durant tot el dia, a l’Avinguda Comtes del Pallars

MOSTRA DE PRODUCTES ARTESANS I TRADICIONALS

Formatgeria Tros de Sort · Delers de la Noguera Pallaresa · Pastisseria Vilanova-Ros · Carnisseria Boté · Carnisseria Pujol · Carns i Embotits Pallars Sobirà · Filiberto SL · Piscifactoria Tavascan · Cooperativa Agrària i Ramadera del Pallars · Pedro Fontsaré · Comerç Kiko · Patronat Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà · Parc Natural de l’Alt Pirineu · Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici · Formatges Guara · Mel L’Arner dels Padrins · Forn Enric de Mencui · Formatges Ubach · Jordi Flinch · Joan Batalla · Gil Escolà · Lo + Natural · Agathis Artesania · Josep M. Perramon · Dolors Noves · Francesc Comas · Alumnes de 4t d’ESO INS Hug Roger III

Per participar al rècord Guinness, es pot fer la inscripció a www.facebook.com/LaBruixadOr i s’obsequiarà els participants amb un diploma, una participació d’un euro de loteria i el vestit de bruixa. A més, durant el dia hi haurà més sorpreses!

Si ho heu de menester, trobareu subministrament de benzina als següents punts:

Benzinera Port-Cantó (www)
Ctra. de la Seu d’Urgell, pk 278,25
Telèfon 973 250154

Benzinera BonÁrea (www)
Polígon Industrial Els Salancons, nau 1
Telèfon 973 624 509

Benzinera El Racó del Pallars (www)
Ctra. C-13, pk 14 · RIALP
Telèfon 973 621 402

1 Comment

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top