Incidents a la Cavalcada dels Reis Mags

Davant la repercussió que està adquirint als mitjans de comunicació i xarxes socials la denúncia del Cos de Mossos d’Esquadra a la Cavalcada dels Reis d’enguany en la persona dels tres Reis Mags, volem posar de manifest que va ser un fet aïllat que es va produir a l’inici de la cavalcada sense presència d’infants.

L’Ajuntament de Sort i la Comissió de Festes sospitem que el tractament que s’ha donat a la notícia, juntament amb l’interval de temps transcorregut entre que es van produir els fets i la seva filtració als mitjans de comunicació, respon a la intenció premeditada de distreure l’atenció de l’opinió pública de fets més rellevants ocorreguts recentment que impliquen al Cos de Mossos d’Esquadra.

En tractar-se d’un esdeveniment adreçat als nens i nenes del nostre poble, que veuen amb il·lusió cada any l’arribada de ses Majestats els Reis Mags d’Orient, el prestigi dels quals no pot quedar tacat als ulls de la infància per notícies com la que ens ocupa, l’Ajuntament de Sort i la Comissió de Festes garantim que no es repetiran esdeveniments similars en futures edicions i lamentem la magnitud desproporcionada d’aquestes informacions als mitjans de comunicació, que no es correspon amb la realitat dels fets.

Finalment, volem fer públic el total suport de l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Sort a les tres persones denunciades.

AJUNTAMENT DE SORT · COMISSIÓ DE FESTES

Ante la repercusión que está adquiriendo en los medios de comunicación y redes sociales la denuncia del cuerpo de Mossos d’Esquadra a la Cabalgata de Reyes de este año en la persona de los tres Reyes Magos, queremos poner de manifiesto que se trató de un hecho aislado que se produjo al inicio de la Cabalgata sin presencia de niños.

El Ayuntamiento de Sort y la Comisión de Fiestas sospechamos que el tratamiento dado a la noticia, junto con el intervalo de tiempo entre que se produjeron los hechos y su filtración a los medios de comunicación, responde a la intención premeditada de distraer la atención de la opinión pública de hechos más relevantes ocurridos recientemente que implican al cuerpo de los Mossos d’Esquadra.

Tratándose de un acontecimiento dirigido a los niños y niñas de nuestro pueblo, que ven con ilusión cada año la llegada de Sus Majestades los Reyes Magos de Oriente, el prestigio de los cuales no puede quedar ensuciado a ojos de la infancia por hechos como los que nos ocupan, el Ayuntamiento de Sort y la Comisión de Fiestas garantizamos que no se repetirán sucesos similares en futuras ediciones y lamentamos la magnitud desproporcionada de estas informaciones en los medios de comunicación, que no se corresponden con la realidad de los hechos.

Por último, hacemos público el total apoyo del Ayuntamiento y la Comisión de Fiestas de Sort a las tres personas denunciadas.

AYUNTAMIENTO DE SORT · COMISIÓN DE FIESTAS

2 Comentaris

  • Lo més fàcil es fotre tiros fora, potser a molta gent els colarà aquesta resposta, però d’altra els canviarà l’opinió que tenia sobre la gent de l’ajuntament.
    Tenen unes persones que s’han comportat d’una forma gens correcta, donant una imatge molt llastimosa, una falta de respecte a tot, realment pensin que n’opina la gent que te dos dits de seny que estaven a la cavalgata veure uns reis insultant a uns mossos. Mossos que estaven a la carretera perque es puguès fer la cavalgata.
    Quin exemple es dona als menuts, veure uns reis exemple de bondat que premia el bon comportament insultant a uns mossos que estan a la carretera tallant el transit per donar pas a la cavalgata,
    No creu vosté que tot aixó es molt incoherent.
    Potser hauría de reconeixer que aquestes tres persones que feien de reis no s’han comportat correctament, que han comés un herror o lo que vulgui, pero tiros fora?

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content