Inauguració de l’aula de cuina “El LEADER gastronòmic”

LEADER-logo-slideshowL’Ajuntament de Sort i
el Consorci LEADER Pirineu Occidental
es complauen a convidar-vos
a la inauguració de l’equipament

Aula de cuina “El LEADER gastronòmic”

que tindrà lloc demà dimarts, 8 de març,
a partir de les 13,15 h

a les instal·lacions de l’Escola de Piragüisme de Sort
Ctra. N-260, pk 280,8 (davant la Discoteca Rock-dur)

L’acte comptarà amb l’assistència del senyor Oriol Anson Fradera, Director General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i del senyor Mariano Gonzalvo Segura, professor de cuina i especialista en gastronomia.

Programa d’activitats

13.15 h – 14.00 h Inauguració de l’aula de cuina El LEADER gastronòmic

• Benvinguda a càrrec dels senyors Raimon Monterde Alberich, alcalde de Sort, i Joan Ubach Isanta, president del Consorci LEADER Pirineu Occidental

• Inauguració a càrrec del senyor Oriol Anson Fradera, Director General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

• Participació del senyor Mariano Gonzalvo Segura, professor de cuina i especialista en gastronomia
El valor de la formació i de les produccions locals

14.00 h Aperitiu a base de productes agroalimentaris locals
per gentilesa de l’Associació Gastronòmica la Xicoia

Què és l’Aula de Cuina El LEADER gastronòmic?

Amb aquesta inauguració el municipi de Sort i per extensió la comarca del Pallars Sobirà passen a disposar d’una nova aula de cuina amb l’objectiu principal de donar un servei formatiu i de promoció dels productes locals, fins ara inexistent a la comarca, del qual se n’ha de poder gaudir i beneficiar tothom.

Es preveu que aquest nou equipament, que ha estat promogut pel Consorci LEADER Pirineu Occidental i l’Ajuntament de Sort amb el suport de l’Escola de Piragüisme, que ha convingut a compartir un espai de les seves instal·lacions per poder materialitzar el projecte, permeti l’organització d’activitats formatives dirigides al sector professional de restauradors, programació de jornades i cursos de cuina bàsics adreçats a tots els públics i dinamitzar la gastronomia i la producció agroalimentària local.

Trobareu més informació sobre el projecte a la nostra pàgina web

logo-leader

Reportatge fotogràfic

Fotos cedides per l’Associació Gastronòmica La Xicoia

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top