Horari de Nadal de la Biblioteca Pública

CWhW0E5UAAEx2kLUs comuniquem que amb motiu del període nadalenc, del 21 de desembre al 8 de gener, ambdós inclosos, la Biblioteca Pública de Sort estarà oberta de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 de la tarda (16.30-20.30 h), de dilluns a divendres excepte festius; recordeu que aquest Sant Jordi ens vam traslladar al nou local de l’Avinguda Diputació, 20, de Sort, entre Correus i la Llar d’Infants “Els Malfargats” (plànol).

Com sempre i mercès a la seva integració en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya continuem oferint-vos els serveis de sala de lectura, amb mitja dotzena de diaris, una cinquantena de títols de revistes i 4000 volums, préstec (llibres, revistes, àudiovisuals i e-books), servei de telecentre amb préstec de tauletes i zona wifi gratuïta sense límit d’horari; també oferim accès, mitjançant préstec interbibliotecari, a un fons de 14 milions de referències de 359 biblioteques i 11 bibliobusos d’arreu de Catalunya.

CARTA-REISI si encara no heu fet la carta als Reis també posem a la vostra disposició, per gentilesa del Servei de Biblioteques, la Carta als Reis @ les biblioteques 2015. Anteriorment il·lustrada per Oriol Malet (2013) i Noemí Villamuza (2014), enguany les il·lustracions són d’Ignasi Blanch. La diferència d’aquesta carta amb les altres que trobem al mercat és que conté un espai reservat als llibres que els nens poden demanar als Reis.

Aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos unes Bones Festes i un Bon Any Nou 2016!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top