Gran recapte d’aliments online

Gran recapte d'aliments online

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, adherits a la iniciativa de l’Associació del Banc dels Aliments de Lleida,  i amb la col·laboració de Creu Roja Pallars Sobirà i Càritasparticipem a la campanya GRAN RECAPTE per poder fer front a la situació de crisi econòmica que ha derivat en un estat d’urgència social.

En aquesta edició, degut a la pandèmia per la covid 19 no podem recollir aliments directament als supermercats i botigues de la nostra comarca però és més important que mai la participació en la campanya, en les línies d’acció que s’han establert:

BONOS. Del 16 al 21 de novembre participació a tota la xarxa de cadenes de distribució alimentària (supermercats) mitjançant “bonos” de 1-3-5-20-50€  i aportació variable. Aquestes aportacions a la nostra comarca es podran realitzar al Supermercat Plusfresc de Sort.

TIQUETS. Del 16 al 21 de novembre venda de tiquets de 3€ a mercats i algunes botigues de proximitat per bescanvi de producte fresc o producte sec; a la nostra comarca es podrà fer als següents establiments:

Sort:

  – Alimentació Montgarri Bon Àrea

  – Supermercat Kiko

  – Comerç Giró

   – Supermercat DIA

Rialp

  – Comerç Giró

Llavorsí

  – Casa Antema

  – Supermercat SUMA

Esterri d’Àneu

  – Coaliment

Donacions on-line:

  1. Directament al compte del BdA via granrecapteonline.com
  2. A través dels canals de compra on-line de les cadenes de distribució
  3. Via codi QR

Des de la irrupció del COVID-19 els Bancs dels Aliments han donat resposta a una creixent demanda d’aliments per part de les entitats socials, un increment de persones ateses que supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat.

S’estima  que l’emergència social derivada de l’emergència sanitària s’allargarà al llarg dels propers mesos i/o anys i afectarà a més persones. La COVID ha deixat a milers de famílies en situació de precarietat alimentària.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content