Gastrofilm FeMAP

Dilluns 31 de juliol a les 9 de la nit
al Castell dels Comtes del Pallars

Projecció del documental
El silenci abans de Bach de Pere Portabella
i degustació de formatges del Tros de Sort
i vins del Celler Batlliu de Sort
Entrada: 5 €

Venda anticipada a l’Ajuntament de Sort, l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà i online

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) complementa l’oferta musical amb sessions GastroFilm on podrem degustar productes alimentaris elaborats artesanalment en diferents llocs del Pirineu: vins, embotits, formatges, galetes i cerveses propis de cadascun dels llocs, amb les explicacions de cada productor que acompanyaran la projecció d’una pel·lícula inspirada en J.S. Bach, sense argument, on la música i les arts en general prenen tot el protagonisme, gràcies a la col·laboració amb Mostremp – Mostra de Cinema Rural al Pallars.

El silenci abans de Bach (Die Stille vor Bach) és una pel·lícula dirigida per Pere Portabella, estrenada el 5 de setembre de 2007 al Festival de Cinema de Venècia, interpretada per Alex Brendemühl, Feodor Atkine, Christian Brembeck, Daniel Ligorio i Georg C. Biller.

La pel·lícula és una aproximació a la música i a les disciplines i oficis que l’envolten, servint-se de l’obra de Johann Sebastian Bach com a element vertebrador. No es tracta d’una pel·lícula amb argument pròpiament dit, sinó que es parla de l’art i el fet musical des d’un punt de vista deslliurat d’anècdotes, incidint en la importància que tenen tant el treball com la perspectiva històrica en la figura de Bach i, per extensió, en la seva importància en el conjunt de la història de la música.

+info http://www.femap.cat/concerts/606

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top