Futbolnet a Sort

Futbolnet, FCBarcelona

Presentació suspesa a causa del dol oficial decretat per l’accident aeri #Germanwings #A320

El proper dijous 26 de març a les 12 del migdia, tindrà lloc a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà situada a Sort, la presentació del projecte FutbolNet que impulsa la Fundació FCBarcelona en col·laboració amb la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort.

L’acte comptarà amb la presència d’un representant de la Diputació de Lleida, del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, de l’Ajuntament de Sort i de la Fundació FCBarcelona.

“FutbolNet” és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d’intervenció social nova a Catalunya amb la qual es tracta de reeducar a través de l’esport, i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació i el gènere, entre d’altres.

Aquesta eina es fonamenta en el diàleg fomentant les relacions de respecte entre jugadors i jugadores, la confiança en si mateixos i el sentit de la responsabilitat.
Els beneficiaris del projecte són grups d’infants i joves d’entre 10 i 16 anys, seleccionats per les entitats del territori que col·laboren en la implementació d’aquest programa.
Futbolnet, FCBarcelona

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top