Forfaits temporada Gran Pallars 2010-2011

Ja es pot tramitar el forfait de temporada a Gran Pallars

Qui pot demanar el forfait de temporada?

+ Empadronats des de fa 4 anys o més a qualsevol ajuntament del Pallars Sobirà i amb contracte laboral al Pallars Sobirà.
+ Persones del Pallars Sobirà fins a 25 anys que estiguin fora de la comarca per raó d’estudis.

Com es tramita el forfait de temporada?

+ Totes les persones que entrin dins dels dos grups esmentats anteriorment hauran de tramitar el forfait de temporada a través del Consell Comarcal del Pallars Sobirà abans del 26 de novembre de 2010. Cal aportar la documentació en el moment de demanar-lo (certificat d’empadronament i nómina de l’empresa per la qual es treballa, en el cas de ser autònom un rebut del corresponent pagament, pels estudiants Certificat d’Estudis).
+ Omplir el formulari de sol·licitud del forfait de temporada [www]. És necessari omplir un formulari per cada persona. Portar una fotografia del titular, pot ser original o en format digital.
+ Forma de pagament: l’import s’haurà de fer efectiu per transferència al número de compte 2013-1603-93-0200146669 de Catalunya Caixa, indicant el nom de la persona que fa el pagament. Si no fos així no es podrà emetre el forfait en cap cas. Caldrà portar el rebut de pagament alhora de demanar el forfait al Consell Comarcal.
+ Dates de tramitació dels forfaits: del 18 d’octubre fins al 26 de novembre. A partir del 27 de novembre no s’aplicarà el descompte.

Tarifes forfaits Consell Comarcal

+ Empadronats des de fa més de 4 anys i amb contracte laboral al Pallars – 205,00 €
+ Persones de la comarca que per raó d’estudis se’n vagin fora – 74,00 €

A tenir en compte

+ Els forfets de temporada d’aquests dos grups s’hauran de tramitar a través del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, en cap cas a les taquilles de l’estació.
+ El forfet de temporada serà vàlid per esquiar a les estacions d’Espot, Port-Ainé i Tavascan.
+ En el forfet de passeig i de ½ dia no s’aplicarà cap tipus de descompte (només s’aplica descompte en el passeig de temporada)
+ Amb el forfet de passeig només es podrà fer servir el telecadira de la Roca en el cas d’Espot Esquí i el telecadira de Roní en el cas de Port-Ainé.
+ Aquests preus no inclouen l’assegurança d’esquí.

Butlleta de sol·licitud disponible a la web del Consell Comarcal [www] Més informació: Gran PallarsConsell Comarcal del Pallars Sobirà

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top