Fira de Tardor 2021

cartell fira de tardor 2021

6 i 7 de novembre 2021

El pròxim 6 i 7 de novembre tindrem a Sort la tradicional Fira Multisectorial on també trobarem productes km 0 fets a la comarca, artesanies, i activitats lúdiques festives culturals per a tothom.

L’ovella Xisqueta continua sent la protagonista d’aquesta fira i diumenge gaudirem de la tradicional Mostra de bestiar, el Concurs Morfològic i el Concurs de Gantxo.

Ens veiem a Fira!

Programa d’Activitats de Fira de Tardor 2021

Dissabte 6 de novembre

10:30 h. Ballada Popular de Sardanes organitzada per l’Associació de Sardanistes de Sort. Espai Gastrofira. Terraplè (davant estació autobusos)

12.00 La Gran Festa. La Cia Encara Farem Salat ens conviden a ballar cançons de creació pròpia i versions populars.   Música en directe per tota la família. Espai Gastrofira. Terraplè (davant estació autobusos)

13:00 h Sessió Musical Sound System Black Foots Reggae. Espai Gastrofira. Terraplè (davant estació autobusos)

15:30 h Lo Bibliocarretó. Contes de muntanya per petits i grans a càrrec de Sara Sareta. Espai Gastrofira.

16:30 h La contribució de l’ovella Xisqueta en la investigació arqueològica sobre la ramaderia antiga. Xerrada Col·loqui a càrrec de: Ariadna Nieto Espinet (investigadora del GIP-Universitat de Lleida), Silvia Valenzuela Lamas (investigadora del IMF-CSDIC)I Gerard Cardona Fortuny (ramader de Xisqueta de Casa Ricou, Rivert.) Espai Carpa Fira: Plaça Caterina Albert

18:00 h 11è Concurs de Ratafia del Pallars. Dinamitzat per Lo Pau de Pons. Organitza: Fundació Casanovas-Sansa. Espai Carpa Fira (Plaça Caterina Albert)

19:00 h Espectacle Homenaje de la Cia. Diciembre. Organitza Ajuntament de Sort/ Pobles de Circ. Espai Teatre els Til·lers de Sort. Espectacle gratuït. Reserva la teva entrada aqui

20:00 h Cançons Populars i de Taverna. Concert de la mà de Julivert. Espai GastroFira Terraplè (davant estació autobusos)

Diumenge 7 de novembre

11.00 h 15a Mostra d’Ovella Xisqueta 6è Concurs Morfològic Nacional d’Ovella Xisqueta i 11è Concurs del Ganxo amb demostració de costums tradicionals de pasturatge. Organitza: Associació Catalana de Criadors d’Oví de Raça Xisqueta (ACOXI). Espai Ovella Xisqueta al Parc del Riuet

12.00 h Espectacle Pelat. Artesania, moviment, poesia i equilibri. A càrrec de Joan Català. Espai: Plaça Major.

13.30 h  Sound System Black Foots Reggae. Espai Gastrofira: Terraplè (davant estació autobusos).

15.30 h Lo Bibliocarretó. Avui Contes d’animals per petits i grans a càrrec de Sara Sareta. Espai Gastrofira:  Terraplè (davant estació autobusos).

17.00 h Batucada de la mà de Tun-Tu-Ka. Espai Fira.

Durant tota la Fira

  • Esmorzars i aperitius de fira amb Ovella Xisqueta i productes KM0 als bars, restaurants i comerços del municipi durant tot el cap de setmana.
  • El dissabte, botigues obertes al Centre Comercial Històric del Carrer Major.
  • Espai Actiu i Lúdic SkiPallars a l’entrada del Parc del Riuet per l’Av. Diputació.
  • Espai Gastrofira amb food trucks del Pallars i Cerveses Artesanes.

+INFO

Ajuntament de Sort
973 620 010

                                          

                       

1 Comentaris

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content