Exposició de quadres amb flors naturals assecades

EXPOSICIÓ DE QUADRES AMB FLORS NATURALS ASSECADES
A càrrec de Ma. Carme Fiter i Canal

Del 12 al 20 d’abril
al Punt d’Informació Municipal
Av. Comtes del Pallars, 20 (plànol)

Horaris de visita
De dilluns a dissabte, d’11 a a 14 i de 18 a 21 h
Diumenges d’11 a 14 h

Amb el suport de l’Ajuntament de Sort

Què ens explica l’autora?
Vàrem aterrissar al Pallars un estiu del 1997 per passar uns dies de vacances, ens vam enamorar del Pallars Sobirà i des d’aleshores sempre més les vacances, Setmana Santa, caps de setmana cap a aquesta terra!! Caminant i voltant vaig començar a recollir flors de tot tipus i vaig començar a muntar capsetes, gerros… Va arribar un dia que tenia tants quadres que la meva família em va organitzar una exposició a Molins de Rei amb molt d’èxit i des de llavors m’hi vaig dedicar amb més cura.
Vaig anar aprenent la tècnica de manera autodidacta, amb errors i encerts, depurant-la amb exposicions i fires fins el dia d’avui. L’octubre del 2012 em vaig traslladar a viure a Pujalt (mireu si ens vàrem enamorar del Pallars!) i encara m’hi dedico més doncs ho tinc tot més a mà i amb la riquesa de flors que tenim al Pallars encara és més fàcil. A més, a partir del mes de maig donarem tallers a Casa Xorret per tothom qui vulgui apuntar-se.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top