Exposició “Black Angels” de Giot Berger

BLACK ANGELS de GIOT BERGER
Inauguració dissabte 9 de juny a les 19:00 h
Del 10/6 fins al 20/6/2012, de 17:00 a 19:00 h
SALA D’EXPOSICIONS ALEU26 – c/Doctor Pol i Aleu, 26, Sort

Giot Berger pinta a l’estranger que tothom porta dins a Sort
És alemany, la seva trajectòria professional i personal ha conduït els seus pasos per llocs com Itàlia, França i Barcelona; i ara, a Sort, al bellmig del Pallars Sobirà, ha inaugurat la seva exposició “Black Angels”

La sala Aleu26 d’aquest municipi lleidatà va ser l’escenari el dissabte 9 de juny a les 19.00 h de la inauguració d’aquesta nova mostra del pintor Giot Berger, que es podrà visitar en aquest complex cultural fins el 20 de juny.
Des del retrat i a la recerca de representar la condició de l’ésser humà, l’exposició gira entorn el concepte d’estranger,  tant des d’un punt de vista general com des de la perspectiva de l’individu. Així, l’artista es mou entre la concepció del diferent o el black angel, motllo en què ell mateix es situa, i en què d’alguna manera, en un aspecte o un altre de la nostra individualitat, hi caiem tots. Giot Berger tradueix com millor sap fer, mitjançant la pintura, una sensació humana i la converteix en art.
Una de les peculiaritats del seu estil, que més el defineix  i que es podrà visualitzar a la seva galeria és que, buscant la intensitat cromàtica, el creador se’n surt d’arribar a la pintura sobre el vidre. I aquest nou gènere que tracta el presenta a Sort, amb una tècnica que juga amb la transparència de colors i superfícies, intentant superar la bidimensionalitat dels quadres tradicionals.
A més, a la força lluminosa dels colors s’hi afegeix la fascinació dels quadres que es presenten al públic penjats enmig de la sala. L’art que es desprén de la pintura, però que balla també al ritme d’altres gèneres.
La mostra també exposa una varietat de dibuixos, serigrafies i collages de l’artista. L’art més pur, vingut d’Alemanya i amb matisos francesos i italians, al bellmig de Sort.
Font: LA MAÑANA, 04/06/2012

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top