Espectacular presentació de la Copa del Món de Caiac

A Barcelona, espectacular posada en escena per presentar les Copes del Món de Caiac d’Estil Lliure de Salt i Sort. Quatre palistes de freestyle de l’equip nacional espanyol i classificats per al Campionat d’Europa d’enguany, Oriol Colomé i Iker Carreto de Sort i Quim i Núria Fontané de Salt, han realitzat una espectacular exhibició llançant-se en caiac des de diverses palanques de la Piscina Olímpica de Salts de Montjuïc.

(foto: Inforplanet)
(foto: Inforplanet)

La presentació s’ha fet a Barcelona amb el suport de l’oficina de la Candidatura Barcelona-Pirineus 2026 de l’Ajuntament de Barcelona, que vol aprofitar l’impuls olímpic en benefici de tot el territori dels Pirineus. La seva màxima responsable, la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, ha destacat que «la candidatura Barcelona-Pirineus 2026 estarà sempre al costat de qualsevol iniciativa esportiva que serveixi per vertebrar el territori i donar visibilitat als Pirineus».

En l’acte també han intervingut el president de la Federació Espanyola de Piragüisme, Juan José Román Mangas; el president de la Comissió de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, Lluís Rabaneda; els alcaldes de Sort, Llàtzer Sibís, i de Salt, Jaume Torramadé; i el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras.

En acabar, s’ha ofert als assistents una degustació de productes pallaresos gràcies a la col·laboració de Tros de Sort, Carns i Embotits del Pallars Sobirà, Carnisseria Pujol i Pastisseria la Lionesa, agraïnt també a Pep Tuneu la seva col·laboració logística durant la preparació i l’exhibició de la presentació.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content