XII Mostra de Formatges Artesans de Catalunya. Sort 2024

Mostra Formatges Artesans 2024

This event has ended

Un any més, Sort acull la XII Mostra de Formatges Artesans de Catalunya aquesta Setmana Santa, divendres 29 i dissabte 30 de març de 2024, al Parc del Riuet.
La Mostra de Sort és una de les fires més representatives per descobrir l’àmplia proposta formatgera del país, conèixer les persones que elaboren els formatges, i poder tastar i comprar formatges artesans que a vegades són difícils de trobar, entre les més de 20 formatgeries que reuneix la mostra.
Com en les darreres edicions podreu gaudir de les activitats de sempre: mercat i àrea de tast, concerts en viu i activitats d’animació, així com tallers, maridatges i degustacions conduïdes per reconeguts professionals del sector.
La Mostra se suma a l’extensa oferta turística de la comarca existent per Setmana Santa en què convergeixen les activitats a l’aire lliure, a més de la sempre existent oferta cultural.


Reserva d’activitats a Pagaments.sort
Més informació: Ajuntament de Sort. Tel. 973 620 010
Consulta el programa complet al web de La mostra de Sort

Organitzen: Ajuntament de Sort / Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà (ACREFA) / Tros de Sort / Sobirà Dinàmic / Parc Natural de l’Alt Pirineu / Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Col·laboren:  Artesania Alimentària de Catalunya / Diputació de Lleida / IDAPA / Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural / Al Teu Gust / Ajuntament de Tremp / PiriNoise / Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines