Xerrada: Impactes del canvi climàtic als boscos del Pirineu. Estratègies de mitigació al Pallars, a càrrec de Víctor Resco

This event has ended

5a Xerrada dins del CICLE DE XERRADES-DEBAT Emergència climàtica i Pirineu, un desafiament col·lectiu. 

Víctor Resco de Dios és científic i treballa en la mitigació d’alguns dels principals problemes que amenacen la sostenibilitat de la nostra societat, com ara el canvi climàtic, els incendis forestals o la contaminació.
Doctor per la Universitat de Wyoming, és professor d’Enginyeria Forestal a la Universitat de Lleida i escriu regularment columnes científiques que han aparegut amitjans com BBC Món, entre d’altres, i acaba de publicar Ecomitos, un llibre sobre les badomeries ambientals que agreugen la crisi ambiental global.
Ha publicat un llibre sobre incendis forestals, més de 100 articles en revistes científiques, i és un dels científics més citats del món als camps de la biologia i les ciències ambientals.
També coordina la Unitat Mixta entre el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i Agrotecni (JRU CTFC-AGROTECNIO) i anteriorment va exercir com a professor a Western Sydney University (Austràlia) i a Southwest University of Science and Technology (Xina).


Aquest cicle de 7 xerrades pretén informar i conscienciar a la població del Pallars davant dels efectes del canvi climàtic i dels desafiaments que ens comporta a nivell col·lectiu. Les conferències aniran a càrrec de diferents veus expertes que al final de cada sessió obriran el debat a les persones assistents. Es tractaran temes com l’emergència climàtica, la mobilitat sostenible, l’economia del benestar, la gestió forestal, l’agroecologia, la sobirania alimentària, així com de la necessitat de donar resposta de manera cooperativa.

Vine i participa! 

L’adaptació al canvi i a la crisi energètica. Canviar per seguir vivint.


Les conferències tindran lloc la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sort, un divendres al mes a les 19h, excepte la primera xerrada que es farà el dissabte 4 de novembre al matí dins del marc de la Fira de Tardor.

Les xerrades aniran a càrrec d’un expert i tindran una durara de 40-50 minuts, seguida d’un debat amb el públic fins a completar un 90 min. (aprox.)

No cal inscripció. Gratuïtes i obertes al públic.

Més informació i vídeos d’altres presentacions a https://sort.cat/cicle-emergenciaclimatica/

Back to top
Skip to content