Xerrada: Emergència climàtica: de l’apatia a l’acció col·lectiva

This event has ended

Com ens afecta l’emergència climàtica? Què podem fer per provocar canvis col·lectivament?

Xerrada a càrrec d’activistes de Rebel·lió o extinció

Rebel·lió o extinció és un moviment internacional que utilitza l’acció directa no violenta i la desobediència civil per exigir tant a les administracions públiques com als lobbys econòmics a què facin front a l’emergència climàtica.

Aquest cicle de 7 xerrades pretén informar i conscienciar a la població del Pallars davant dels efectes del canvi climàtic i dels desafiaments que ens comporta a nivell col·lectiu. Les conferències aniran a càrrec de diferents veus expertes que al final de cada sessió obriran el debat a les persones assistents. Es tractaran temes com l’emergència climàtica, la mobilitat sostenible, l’economia del benestar, la gestió forestal, l’agroecologia, la sobirania alimentària, així com de la necessitat de donar resposta de manera cooperativa.

Vine i participa! 

L’adaptació al canvi i a la crisi energètica. Canviar per seguir vivint.


Les conferències tindran lloc la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sort, un divendres al mes a les 19h, excepte la primera xerrada que es farà el dissabte 4 de novembre al matí dins del marc de la Fira de Tardor.

Les xerrades aniran a càrrec d’un expert i tindran una durara de 40-50 minuts, seguida d’un debat amb el públic fins a completar un 90 min. (aprox.)

No cal inscripció. Gratuïtes i obertes al públic.

Més informació i vídeos d’altres presentacions a https://sort.cat/cicle-emergenciaclimatica/

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines