Torna Pobles de Circ amb l’espectacle SOS

El proper dissabte 19 de juny, a les 18h, podrem veure l’espectacle SOS, continuant un any més amb el programa Pobles de Circ del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Aquesta és la història d’una pallassa, naufraga, a la illa de plàstic que flota a l’oceà Pacífic.
S.O.S és una aposta per crear consciència sobre la terrible situació que pateixen els oceans que banyen el nostre planeta.

La comicitat és l’eina perfecte per difondre aquest missatge, d’una manera lleugera, sense judicis, amb claredat i sempre posant en joc la incerta naturalesa humana. Una aventura pallassa, ballarina en un mar d’emocions, que remou consciències, i que juga… a canviar el món.

L’espectacle és gratuït, però cal reservar entrada

Reserva la teva entrada

“El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Compta amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la participació de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.”

Back to top
Skip to content