Sobiranies.Pallars: “Crisi energètica i ruralitat”

cartell anunci sobiranies

This event has ended

SOBIRANIES són unes trobades mensuals per enraonar, aprendre i actuar entorn…

  • la crisi energètica i climàtica
  • la pagesia com a productora d’aliments a escala local
  • la governança dels pobles
  • com mantenir l’esperit de poble i la implicació comunitària
  • l’habitatge permanent
  • les cures entre nosaltres

… i debatre la manera com podem fer-hi front des del Pallars Sobirà amb la participació de totes les que hi vivim.

Aguestes trobades, organitzades des del col·lectiu no organitzat Sobiranies.Pallars, tenen l’ànim d’afavorir debats rics i plurals amb l’objectiu d’enfortir vincles i pensar en comú. Volen aglutinar les persones, organitzacions i institucions del Pallars de qualsevol sector i ideologia amb interès en participar-hi per informar-nos i formar-nos conjuntament i amb la intenció que s’acabi plasmant en accions concretes que portin a aconseguir una major autonomia en els nostres municipis i comarca.

SOBIRANIES és obert a la participació i implicació de totes les persones que ho vulguin; a cada trobada podràs tenir l’espai per implicar-te més.

Les trobades es portaran a terme cada primer dilluns de mes de 19 a 21h de manera itinerant per tota la comarca. A cada sessió es tractarà un tema en concret i s’estructurarà amb la projecció d’una xerrada o documental sobre el tema en qüestió i, tot seguit, s’obrirà el debat i col·loqui amb l’objectiu de compartir opinions, propostes i nous aprenentatges; després, qui vulgui, es pot quedar a sopar i seguir enraonant.

Back to top
Skip to content