Lo Llumener – 7a edició

This event has ended

Edició dedicada a: L’Univers

L’any 2022 es consoliden 7 edicions d’un festival que dona forma a espais i propostes per tal que petits gaudeixin entre llibres, embolcallats de paraules, com una forma d’estimular el seu desenvolupament afectiu i intel·lectual i de propiciar la comunicació al voltant de l’art i la literatura.

Lo Llumener persevera en la seva provocació lectora mitjançant una temàtica cabdal i clàssica, alhora que referent en la literatura, com és l’univers. Durant la passada edició, els nens i nenes van compartir les seves propostes de temàtica per a la 7a edició. El mar, la natura, els bombers, la màgia, la cuina, Harry Potter o els gats son algunes de les més de trenta temàtiques recollides. Entre totes elles, l’univers va ser l’opció més aclamada.

Suposa un repte colosal donar forma a una proposta nascuda de la il·lusió dels infants. Dissenyar una programació que satisfaci les expectatives sorgides de la imaginació de nens i nenes, comporta respecte. És per això que Lo Llumener fa una aposta per mobilitzar propostes escèniques i literàries de qualitat amb un bast reconeixement.

Més informació a: http://lollumener.cat

Programa de mà

Descarregar Programa de mà

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines