Seminari de Restauració Responsable al Pallars: El malbaratament alimentari, recursos per fer-hi front

RestauracioResponsable_Malbaratament

This event has ended

El pròxim dilluns 2 d’octubre tindrà lloc una nova jornada de Restauració Responsable al Pallars, on s’abordaran aspectes sobre la legislació així com eines i recursos pràctics per a fer front al malbaratament alimentari i com prevenir-lo.

Horari: 16:30 h – 19:00 h
Lloc: Obrador Es Pallarès, Tremp (Pallars Jussà)

Objectius de la sessió

Presentació de la nova guia sobre el malbaratament alimentari a la restauració. Com abordar la gestió del malbaratament alimentari a la restauració i mostrar recursos i eines sobre com prevenir-lo.

Continguts

  • 16:30 h – Arribada i presentació del seminari. Fundació Alícia.
  • 16:35 h – Com prevenir el malbaratament alimentari a la restauració? Consultoria de Seguretat Alimentària i Aigua (SAIA).
  • 17:45 h – Espai de preguntes obertes.
  • 18:00h – La cuina del malbaratament: aprofitament i tendències (showcooking). Daniel Barrionuevo, Fundació Alícia.
  • 19:00 h – Finalització del seminari.

Sobre els ponents

SAIA és una consultoria en seguretat alimentària i APPCC a Barcelona. A més, també és una consultoria en sostenibilitat i reducció del malbaratament alimentari, i és l’autora de la nova Guia per a la Prevenció del Malbaratament Alimentari en el Sector de la Restauració Comercial i Cuines Centrals, impulsada per la Conselleria d’Acció Climàtica i Agenda Rural.

Més informació i inscripcions al web de Sobirà Dinàmic

Back to top
Skip to content