Jornades de restauració responsable: La gestió de personal, una estratègia de fidelització

logo slow food

This event has ended

Objectius de la sessió

Reflexionar, de manera constructiva, sobre les problemàtiques reals de la gestió de personal a la restauració i com hi impacten les circumstàncies actuals.
Xerrada inspiracional conduïda per Juan Mediavilla, expert en gestió i formació de sala. Des del 2014 ha desenvolupat, juntament amb Mar Galindo, un curs per a potenciar el paper de la sala anomenat “Anfitrión”.

Continguts

16h Fidelització del client intern. Què tenir en compte?
18h Pausa/visita a la Fàbrica de Licors Portet
18:30h Discussió i dinàmica sobre els reptes, problemes i solucions per a la gestió del personal

Inscripcions

Per a més informació:

Ajuntament de Tremp
alteugust@tremp.cat
Tel. 973 65 00 05 (ext. 341, 344)
Ajuntament de Sort
qportet@sort.cat
Tel. 973 57 69 56

			
Back to top
Skip to content