Jornada Tècnica: Cooperar per la transformació i la venda directa: experiències del sector carni del Pirineu

This event has ended

El tancament del cicle de producció càrnica és un dels grans reptes de la sobirania alimentària i de la viabilitat econòmica de la pagesia de muntanya del Pallars Sobirà. La Sala de Desfer de l’Escorxador de Sort representa una oportunitat però també un repte col·lectiu que implica a pagesia, institucions públiques i cooperativisme.

Coneixerem experiències de col·lectives d’altres valls del Pirineu i també sentirem les veus d’aquells pagesos pallaresos que han tirat endavant les seves propostes de tranformació i comercialització a nivell individual. Coneixerem les seves experiències, els aprenentatges fets en aquests anys i els seus reptes de futur.

INSCRIPCIONS

PRESENTACIÓ EXPERIÈNCIES:

10.15 h – Gerard Martínez de Ramaders d’Andorra (Andorra)

10.45h – Vivero de empresas agroalimentarias de ADECUARA (La Jacetania) – online

11.15h – (30′) Pausa café

TAULA RODONA amb la participació de:

  • Ramaders d’Andorra (Andorra)
  • Ternera del Valle de Aísa (Aísa, Jacetania)
  • SAT Aprop – El Nostre Corder (Balaguer)
  • Jaume Montanuy, Casa Batlle d’Estorm (Pallars Jussà)
  • Albert de Moner, Casa Beta de Pujalt (Pallars Sobirà)

Dinamitza: Eva Tarragona, Montanyanes

Organitzen: Institut pel Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran (ACAPA), Al Teu Gust , Ajuntament de Tremp, Ajuntament de Sort i Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Back to top
Skip to content