Gastropirineus 2023

Logo Gastropirineus

This event has ended

Jornades professionals de gastronomia i de la cuina dels Pirineus a l’Hotel Port-Ainé 2000

DIMARTS 11 ABRIL

10:00 INAUGURACIÓ OFICIAL Representants institucionals

10:30 Cuina de bosc i sinèrgies entre companys Mariano Gonzalvo – Lo Paller del Coc (Surp) i Clàudia Gozzi – El Raier (La Pobla de Segur) i Maridatges: vins dels Pallars – Col·lectius: La Xicoia – Pallars Sobirà- ÀPAT- Pallars Jussà

11:15 L’arròs i la tonyina, productes de territori Josep Margalef – Molí dels avis (L’Ametlla de Mar) Sessió Bayo
12:00 Producte ecològic i de Km 0 Sergi de Meià 100 x 100 proximitat DOP Oli Terra Alta
12:45 La cuina de Les Sopes i del Semproniana Ada Parellada – Rest Semproniana (Barcelona) + Tasts de sopa – Sessió Cadí

13:30 DINAR Hotel estació Port Ainé: Josep Margalef Arròs Bayo amb tonyina Balfegó

16:00 La cuina de la Val D’Aran Marcos Pedarròs Er Occitan (Bossòst) La Val D’Aran
16:45 Cuina d’Andorra la Vella Restaurant Kanvium Andorra la Vella
17:30 Cuina alsaciana: el xucrut Jean Louis Neichel
18:15 Petits productors de producte excel·lent Jordi Àvila – activista i assessor gastronòmic Girona Excel·lent
19:00 Cuina dels Pallars: Producte de proximitat a 4 mans : Josep Palau – Casa Masover (Buira) i Llorenç Aguilar – Cafè d’Espanya (Tremp) Maridatges: vins dels Pallars. Col·lectiu: ÀPAT- Pallars Jussà

21.00 SOPAR OFICIAL GASTROPIRINEUS

Menú de territori:
– Sopa de timonets
– Ou passat per aigua amb moixernons
– Amanida Cèsar de xicoies, galantina de pollastre d’Erbull, vinagreta de xarop de pinya de pi i formatge serrat del mil·lenni de Tros de Sort
– Duo de Tàrtars de vedella i poltre
– Carn de bèstia viva
– Cupcake de filiberto
– Vins dels Pallars

Elaborat pels col·lectius: La Xicoia – Pallars Sobirà i ÀPAT- Pallars Jussà

Cellers: Ctretze, Batlliu de Sort, Terrer de Pallars i Licors Portet

DIMECRES 12 ABRIL MATÍ

09,30 PRESENTACIÓ ACT: Turisme regeneratiu i Enoturisme: Sr Damià Serrano – Director de màrqueting d’Experiències i Recerca de l’ACT

10:00: Turisme regeneratiu i Enoturisme

  • Mireia Font – Casa Leonardo – Senterada
  • Núria Bigorra Celler Terrer del Pallars
    Productes locals i vins del territori

Hotel Eco Boutique
Enoturisme
10:45 Cuina d’Andorra la Vella Carles Flinch – Can Manel / Sergi Vallés – Hotansa Andorra la Vella
11:30 Cuina propera, salvatge i simple 539 Plats forts – Martin Comamala (Puigcerdà) Cerdanya
12:15 Cuina de terrer amb producte propi i de temporada

Oriol Rovira* Els Casals (Sagàs) Berguedà

13:30 DINAR Restaurant de Port Ainé – Jean Louis Neichel xucrut

DIMECRES 12 ABRIL TARDA
16:00 GASTRONOMIA D’ALÇADA ALS PIRINEUS Sr Miquel Canturri – Consol Menor Comú d’Andorra la Vella
16:30 Pastisseria d’alta muntanya

Cocteleria d’autor

José Manuel da Silva – Pastisseria El Tortell
Atelier by Aitor Estela

Andorra la Vella

17:30 Cuina dels Pallars: Tapes amb filosofia Slow Food, la importància del productor local: Aleix Aytés i Marta Casals – Cafè Pessets ( Sort) Maridatge: vins dels Pallars. Col·lectiu: La Xicoia – Pallars Sobirà.

Més informació

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines