Docs del mes – Mil incendis

Cartell anunciant la projecció del Docs del mes, Mil incendis. Al cinema els Til·lers de Sort el dia 22 de juny de 2022 a les 20.00h.

El dimecres 22 de juny de 2022, a les 20 h, es projectarà de manera gratuïta el Docs del mesMil incendis al Cinema Els Til·lers de Sort.

També estarà disponible de manera gratuïta per a veure en línia.

 • Sinopsi: 
  Un emotiu retrat d’una família de Myanmar (Birmània) que extreu petroli manualment per sobreviure. En un entorn rural marcat pel foc, els forats al subsol i el ritme mecànic d’una indústria petroliera artesanal, Thein Shwe i Htwe Tin entreguen cos i ànima per obtenir un barril de petroli al dia. El fill gran, Zin Ko Aung, vol trencar amb un sistema violent que explota la integritat dels seus pares.
  El cineasta Saeed Taji Farouky es va inspirar en There Will Be Blood de Paul Thomas Anderson per capturar un món marcat pels pous de petroli en ple segle XXI. La força de les imatges i un treball sonor immersiu aconsegueixen capturar l’atmosfera mitològica de la cultura popular de Myanmar. El xoc generacional i l’explotació dels recursos naturals es barreja amb l’astrologia, les vides passades i els cicles de mort i renaixement.
  Guardonada a la Semaine de la critique de Locarno 2021.
 • Fitxa tècnica:
  – Direcció: Saeed Taji Farouky
  – Producció: Estelle Robin You, Palmyre Badinier, Joram Willink
  – Guió: Saeed Taji Farouky
  – Distribució: DocsBarcelona Distribution
  – País: França, Suïssa, Països Baixos i Palestina, Estat deBirmà
  – Any: 2021
  – Duració: 90 mins
   Idioma: Subtítols en català.

Més informació: Docs Barcelona.

Back to top
Skip to content