Docs del mes – Fe i llibertat

Cartell anunciant la projecció del Docs del mes Fe i llibertat per al dia 25 de maig de 2022 al cinema els til·lers de Sort a les 20h.

Presencial

El dimecres 25 de maig de 2022, a les 20 h, es projectarà de manera gratuïta el Docs del mesFe i llibertat al Cinema Els Til·lers de Sort.

En línia

També estarà disponible de manera gratuïta per a veure en línia del 26/05/2022 al 09/06/2022 ambdós inclosos.

Sinopsis

Què passa quan un amor prohibit floreix en un convent de clausura? Com s’encaixa una crisi d’identitat en una vida devota?
Dues joves monges ens narren en primera persona la seva història d’amor en comú. Viuen en dos convents separats a Croàcia, però els espais que un cop van considerar refugis espirituals resulten més terrenals del que s’esperaven. Desil·lusionades amb l’Església i els abusos dins la institució, plenes de contradiccions i impulsades pel seu amor, prenen la decisió més difícil de la seva vida: abandonar el convent i començar una nova vida juntes.
Un documental intimista que segueix la vida de dues dones que busquen l’equilibri entre la seva orientació sexual i la seva fe per lluitar per una relació que la societat croata i les comunitats religioses no accepten. Una història valenta sobre la recerca de la veritable identitat i la llibertat.

Fitxa tècnica

– Direcció: Ivana Marinić Kragić
– Producció executiva: Marinis Media
– Producció: Ivana Marinić Kragi
– Guió: Ivana Marinić Kragić, Ivana Vuković
– Distribució: DocsBarcelona Distribution
– País: Croàcia
– Any: 2021
– Duració: 71 mins
 Idioma: Serbocroat, subtítols en català.

Més informació: AQUÍ

Back to top
Skip to content