Cuinem Talent: Els menuts. La cuina més visceral

Cuinem talent tardor

This event has ended

Cuinem talent és una iniciativa de l’Ajuntament de Sort i l’Ajuntament de Tremp a través del projecte “Al Teu Gust, aliments del Pallars”, que compta amb el suport del programa “Treball a les comarques”.

Si tens un restaurant al Pallars i vols crear xarxa amb companys i companyes, també si vols aprofundir en el coneixement dels productes de proximitat i la manera d’incorporar-los a la cuina, inscriu-te als seminaris de cuina per a professionals.

L’objectiu de CUINEM TALENT és aprofundir en el coneixement dels productes de proximitat i la seva utilització a la cuina, alhora que crear xarxa entre restauradors i productors del Pallars.

Aquesta primera sessió de tardor la conduirà Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc (Surp) i tindrà lloc a l’Espai Taller de La Pobla de Segur, en horari de 17 a 20h.

25 Setembre – “Els menuts. La cuina més visceral”, dedicada a aquestes parts menys nobles dels animals, riques en nutrients i amb moltes possibilitats a l’hora d’explorar noves fórmules gastronòmiques.

Et pots inscriure a través del següent formulari.

Organitzen: Al Teu Gust, Ajuntament de Tremp, Ajuntament de Sort

Back to top
Skip to content