Seminari de Restauració Responsable al Pallars: Bones pràctiques de sostenibilitat a la restauració

Restauracio Responsable_Sostenibilitat

This event has ended

Acomiadem el cicle de Restauració Responsable al Pallars d’aquest any amb un seminari sobre com abordar la sostenibilitat a la restauració en funció de les característiques del territori. L’objectiu és proporcionar coneixements, eines i recursos pràctics per tal de donar a conèixer què es pot fer i com implementar aspectes de sostenibilitat a la restauració des d’una visió holística i aplicable.

Horari: 17:00h – 19:30h
Lloc: Restaurant Les Nous, Rialp (Pallars Sobirà)

Objectius de la sessió

Proporcionar eines i recursos per abordar la sostenibilitat als establiments de restauració des d’una visió 360º segons les característiques de cadascun.

Continguts

  • 17:00 h – Arribada i presentació del seminari. Fundació Alícia.
  • 17:15 h – La sostenibilitat 360ºC a la restauració. Víctor Quintillà, Grup Lluerna.
  • 17:50 h – Dubtes i preguntes obertes.
  • 18:30 h – Espai d’experiències en bones pràctiques en sostenibilitat als restaurants del Pallars.
  • 19:30 h – Finalització del seminari.

Més informació i inscripcions al web de Sobirà Dinàmic o també directament aquí.

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines