Es busquen voluntaris lingüístics

VOLEU SER VOLUNTARIS… LINGÜÍSTICS?
Nova edició del programa Voluntariat per la Llengua a Sort 

El Servei Comarcal de Català del Pallars Sobirà fa una crida a les persones que vulguin participar en la nova edició del programa VxL a Sort.
Si ets major d’edat, parles habitualment català i disposes de 10 hores (una hora a la setmana) per conversar amb una persona que vol practicar-lo, vine al

Servei Comarcal de Català del Pallars Sobirà
Carrer del Mig, 9
Tel. 973 620107
www.vxl.cat

L’objectiu del programa Voluntaris per la llengua és l’aprenentatge del català i la integració de persones nouvingudes.
És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris, crear parelles lingüístiques que vulguin destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar en català amb alumnes dels cursos de català que necessiten reforçar l’aprenentatge de la llengua catalana.
Són molts els alumnes que aprenen català a les aules i que necessiten complementar el seu aprenentatge de la llengua oral. A més de poder practicar la llengua al carrer, als alumnes dels cursos de català els va bé ajudar-los a superar la possible inseguretat que provoca l’aprenentatge d’una nova llengua. Voluntaris per la llengua és  una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant del català i un alumne disposat a reforçar l’aprenentatge fet a l’aula.
Amb aquesta iniciativa, a més de facilitar als alumnes un interlocutor per poder conversar en català, es vol incidir en els hàbits lingüístics dels catalanoparlants i consolidar la idea que el català és i ha de ser llengua d’acollida.

Què fan els voluntaris?

Ser voluntari del programa Voluntaris per la llengua implica comprometre’s a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb una persona que estigui aprenent la llengua.
Per ser voluntari cal que ompliui l’imprès que us facilitaran al Servei de Català del Pallars Sobirà, on podeu adreçar-vos també per a qualsevol aclariment.

Animeu-vos-hi!!!
Necessitem voluntaris per a alumnes de Sort i d’Esterri d’Àneu!!! 

2 Comments

 • Hola. A partir d’ara passaré temporades llargues a Sort. Estic fent de voluntari a Badalona. He pensat que també ho podria fer a Sort.
  Ja em direu.
  Elies.

  • Hola, moltes gràcies pel vostre interès, us estem agraïts.
   No obstant aquesta publicació és antiga i no estem segurs que el programa encara estigui vigent.
   Si-us-plau, contacteu amb el Servei de Català del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, telèfon 973 620 107, e-mail pallarssobira@cpnl.cat

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top